10 actori celebri care au fost înlocuiți rapid de HollywoodActorii care au fost înlocuiți de Hollywood

Poate că Los Angeles este orașul îngerilor, dar dacă vrei să devii o vedetă la Hollywood, trebuie să ai o treabă grea de făcut. Doar cei mai buni au o șansă! Mulți tineri și tinere vin în Los Angeles cu visul de a deveni celebri. Ai crede că, dacă ai obținut în sfârșit un rol important, ai un viitor asigurat. Nu mai există cale de întoarcere, nu există decât o singură cale de urmat de aici. Dar dacă ești prea încrezător, poți eșua. O mulțime de celebrități au făcut aceeași greșeală: la începutul celebrității lor, au crezut că nu trebuie să se forțeze. Dar în lumea crudă a Hollywood-ului, talentul este totul.

1) Taylor Lautner

10 híres színész, akit Hollywood gyorsan lecserélt

Taylor Lautner este amintit ca fiind vârcolacul din Twilight. Nu e de mirare, pentru că tânărul actor nu a mai avut prea mult succes de la acel rol fantastic. Sigur, au fost multe fete care l-au plăcut pe Jacob, iar el a fost unul dintre cei mai populari actori ai anilor 2010. Totuși, de atunci, din păcate, nu l-am mai văzut în roluri mari. A fost înlocuit chiar și în serialul Cuckoo de pe Netflix.

2) Katherine Heigl

10 híres színész, akit Hollywood gyorsan lecserélt

Grace Clinic este unul dintre cele mai populare seriale de spitale. Katherine Heigl, care a interpretat-o pe dulcea și naiva Izzie, a fost iubită de mulți. Actrița a părăsit serialul pentru a face filme, dar nu i-a mers prea bine. A avut mai multe neînțelegeri cu colegii ei, iar în prezent nu mai este o alegere populară pentru muncă, deoarece se spune că are mai multe probleme decât talent.

3) Brendan Fraser

10 híres színész, akit Hollywood gyorsan lecserélt

În jurul anului 2000, Brendan Fraser era un nume cunoscut. Actorul a interpretat personajul principal, Rick O'Connell, în revoluționarul film de acțiune și groază The Mummy. La acea vreme, toată lumea credea că acesta era doar începutul și că Fraser era pregătit pentru o carieră strălucită. Cu toate acestea, viața actorului a fost afectată de probleme personale, iar rolurile sale au devenit din ce în ce mai rare. Cariera sa promițătoare s-a încheiat în curând.