10 bloopers de film uimitoare pe care le-ai ratat în Ben-HurBloopers cinematografice uimitoare în filmul Ben-Hur

Ben-Hur este un film epic american din 1959, în culori. Filmul lui William Wyler este a treia și cea mai de succes versiune cinematografică a romanului lui Lew Wallace: a fost nominalizat la 12 premii Oscar, dintre care a câștigat 11. A stabilit un record care a rezistat timp de 38 de ani și care nu a fost niciodată depășit, ci doar repetat. În ciuda faptului că a fost salutat de experți ca fiind una dintre cele mai bune producții realizate vreodată, filmul, în ciuda eforturilor sale, a avut totuși defectele sale, care au fost colectate cu un zel demn de o cauză mai bună de către vânătorii obsedați de insecte. Iată câteva dintre ele:

Ben Hur (Ben-Hur, 1959)

1. Înainte de cursă, Ben Hur poartă încă o cască de piele pe cărucior, dar când se aliniază pe nisipul arenei la start, nu mai poartă niciuna.

2. Cea mai cunoscută gafă este legată de cursa de care. Nouă care pornesc, iar nouă continuă să concureze chiar și după ce unul dintre ele a fost eliminat. După cea de-a treia eliminare, cursa arată 7 care în loc de 6. După cea de-a cincea eliminare, rămân cinci în cursă, deși ar trebui să fie doar patru. Messala este al șaselea care abandonează, dar mai sunt încă trei finaliști în afară de Ben-Huron. Toate acestea par să fi scăpat atenției lui Sergio Leone, care filmează el însuși cursa de care.

Ben Hur (Ben-Hur, 1959)

3. Unul dintre trombonistii din cursă poartă un ceas. Părerile sunt împărțite cu privire la acest cerb, unii spunând că este doar o umbră aruncată pe încheietura mâinii sale.

4. Trăsura lui Messala are roata care zboară în depărtare în prim-plan, dar când se învârte în planul îndepărtat, ambele roți sunt la locul lor.