10 cele mai bune filme cu Mark Wahlberg pe care ar fi păcat să le rateziCele mai bune filme ale lui Mark Wahlberg

Unul dintre cei mai influenți actori ai vremurilor noastre, Mark Wahlberg, nominalizat la Oscar și Globul de Aur, împlinește 50 de ani! Actorul american s-a născut în Boston, fiind cel mai mic dintre cei nouă copii ai familiei Wahlberg. În ciuda vârstei sale de 50 de ani, Mark a realizat deja peste 50 de filme, iar noi am selectat zece dintre preferatele noastre pentru a le recomanda cititorilor noștri.

Care este filmul tău preferat cu Mark Wahlberg? Împărtășește-o cu noi în comentarii sau în secțiunea de comentarii pe pagina noastră de Facebook! Ordinea filmelor se bazează exclusiv pe opinia personală.

10. Ted (Ted, 2012)

Ursulețul de pluș al lui John prinde viață datorită unei dorințe nechibzuite din copilărie. Dar ursulețul de pluș nu este un urs obișnuit. Înjură, fumează iarbă, bea, și totuși John nu poate scăpa de el, deși vrea, pentru că nu poate crește decât fără jucăriile copilăriei.

Ted (Ted, 2012)

Știați că...?

În decembrie 2012, Ted a devenit comedia cu cele mai mari încasări R-rated din toate timpurile. Family Guy a fost vedeta filmului. Mila Kunis îi dă voce lui Meg Griffin, iar Mark Wahlberg și-a împrumutat vocea unor personaje secundare minore și majore din serial.

Deepwater Horizon (2016)

În aprilie 2010, o explozie pe o platformă petrolieră offshore a dus la cea mai gravă scurgere de petrol din istoria SUA. În film joacă Mike Williams, un familist liniștit și inginer cu normă întreagă, și Andrea Fleytas, care anunță Paza de Coastă după ce observă scurgerea, dar dezastrul pare inevitabil.

Mélytengeri pokol /Deepwater Horizon, 2016/

Știați că...?

Acesta este cel de-al doilea film realizat împreună de Mark Wahlberg și Peter Berg, care au mai lucrat împreună la Supraviețuitorul. Interesant este că ambele filme se bazează pe evenimente reale. Kate Hudson a primit primul rol și, deși nu trebuia, i-a spus lui Kurt Russell (tatăl ei vitreg) că ar fi fost abordată pentru un rol în Deep Sea Hell.

8. The Fighter (2010)

Boxerul "Irish" Micky Ward luptă din greu pentru titlul la categoria grea ușoară, totul pentru a câștiga bani și a-și ajuta fiica cea mică. Este ajutat în antrenamentul său de fratele său vitreg Dicky, care a devenit boxer-antrenor înainte de a fi complet răpus de droguri și infracțiuni.

A harcos (The Fighter, 2010)

Știați că...?

The Fighter a obținut două dintre cele șapte nominalizări la Oscar. Mark a fost nominalizat atât la Oscar, cât și la Globul de Aur, dar nu a reușit să obțină premiile. Christian Bale a acceptat rolul la cererea lui Mark Wahlberg. Au avut o legătură ușoară, deoarece fiicele lor merg la aceeași școală primară.

7. Muscle Brain (Pain & Gain, 2013)

Detectivii Terry Hoitz și Allen Gamble sunt ca focul și apa: doctrina primului este pericolul, în timp ce al doilea preferă să stea în birou decât să patruleze pe străzile New York-ului. În ciuda acestui fapt - sau poate din această cauză - ei sunt învrăjbiți unul împotriva celuilalt. Ei au un lucru în comun - amândoi îi admiră pe cei doi polițiști vedetă ai orașului, Danson și Manzetti. Dintr-o dată, Allen și Terry au ocazia de a călca pe urmele idolilor lor, dar lucrurile nu merg întotdeauna conform planului.

Izomagyak (Pain & Gain, 2013)

Știați că...?

Comedia de acțiune se bazează pe un eveniment real, dar puțini știu că totul are o legătură cu Ungaria. Ferenc Griga, care a devenit milionar în America prin înființarea unei companii de telefonie 18+, a fost răpit de culturiști în 1995. Motivul lor era să ceară o răscumpărare, să facă rost de bani. Din nefericire, cazul s-a încheiat tragic, Ferenc fiind ucis de un halterofil, în timp ce soția sa a luat o supradoză de sedative.