10 filme cu Johnny Depp pe care nu trebuie să le rateziCele mai bune filme ale lui Johnny Depp

Johnny Depp este un actor american câștigător al Globului de Aur și nominalizat de trei ori la Oscar. Cariera sa a luat avânt la sfârșitul anilor '80 cu 21 Jump Street, care l-a transformat într-un idol al adolescenților. Ulterior a apărut în filme, inclusiv în opt filme ale lui Tim Burton. Celebrul actor de renume mondial și-a sărbătorit recent cea de-a 58-a aniversare și, pentru a marca această ocazie, am alcătuit lista celor mai bune 10 filme ale sale.

Topul nostru se bazează exclusiv pe propria noastră părere! Am ratat filmul tău preferat al actorului aniversat? Vă rugăm să ne anunțați în comentarii, sau Pe pagina noastră de Facebook în comentarii ce producție cu Johnny Depp ți-a plăcut cel mai mult!

10. Ed Wood (1994)

Edward D. Wood Jr. este cel mai memorabil erou negativ din istoria filmului hollywoodian. A reușit în mod constant să joace rolul de "cel mai prost regizor de film din toate timpurile" și chiar a scris scenarii, a jucat și a produs, toate la un loc. Inspirat din viața regizorului, filmul explorează viața liberă și plină de distracție a regizorului, care visa povești SF de categoria B și le făcea ieftine. Tendințele sale de travestit și prietenia sa patetică cu Béla Lugosi, fostul star de origine maghiară al filmelor Dracula, în vârstă și în declin,...

Ed Wood (1994)

Știați că...?

Johnny Depp recunoaște că interpretarea sa a fost inspirată de optimismul naiv al președintelui american Ronald Reagan și de omul de tinichea din Vrăjitorul din Oz.

9. Eu, Peter Pan (Finding Neverland, 2004)

James M. Barrie (Johnny Depp), un scriitor scoțian cunoscut pentru piesele sale de teatru, îi întâlnește pe băieții Llewelyn Davies și pe mama lor, Sylvia(Kate Winslet), în mijlocul blocajului său de scriitor, și formează o strânsă prietenie cu ei. Folosindu-și imaginația, cei doi pornesc în aventuri alături de indieni, pirați și tot felul de minuni, care îl determină pe Barrie să creeze cea mai fascinantă poveste a secolului, despre un băiat care nu vrea să se maturizeze niciodată.

Én, Pán Péter (Finding Neverland, 2004)

Știați că...?

Johnny Depp și Kate Winslet au fost primii doi actori care au semnat pentru acest film. Jim Carrey a fost, de asemenea, în cursă pentru a-l interpreta pe Barrie.

8. Dead Man (1995)

William Blake (Johnny Depp), care la început seamănă doar cu numele renumitului poet englez, este atras în Vestul Sălbatic în căutarea unui salariu mare, dar în Steel City, în loc de o slujbă, primește un glonț în inimă. Adevărata sa călătorie începe după aceea: ca o umbră în afara legii și a vieții, el rătăcește cu ciudatul său "ghid de suflet" indian, Nobody (Gary Farmer). De-a lungul drumului, sunt urmăriți de vânători de recompense hotărâți, iar cei doi caută sensul existenței și al creației.

Halott ember (Dead Man, 1995)

Știați că...?

Dead Man a fost cel de-al treilea film împreună al lui Johnny Depp și Iggy Pop, după Cry Baby și Arizona Dreamers. Partitura filmului a fost compusă din improvizații. Neil Young a creat singur coloana sonoră, în timp ce urmărea versiunea finală a filmului (filmul este compus în mare parte din chitară electrică, dar se pot detecta și sunete de chitară acustică, pian și orgă).

7.

George Jung (Johnny Depp) începe prin a juca mărunt - la început doar oală - dar afacerea dă rezultate peste așteptări. Apoi, George merge la închisoare și de acolo este un drum direct spre vârf, pentru că, după cum știm cu toții, închisoarea este cea mai bună școală. După aceea, este doar un pas până la a deveni confidentul și principalul partener de afaceri al celui mai mare traficant de cocaină din Columbia.

Betépve (Blow, 2001)

Știați că...?

Pentru a se pregăti pentru acest rol, Johnny Depp l-a vizitat pe adevăratul George Jung în închisoare.