10 filme de dragoste pe care chiar și băieții le iubescCele mai bune filme de dragoste

Am adunat ceea ce credem noi că sunt cele mai bune și mai amuzante filme romantice pe care nu trebuie să le ratezi atunci când ieșiți împreună. Am vrut ca recomandările noastre de filme să includă filme cu care bărbații se pot identifica, care îi fac să râdă, să plângă și care nu îi fac să adoarmă în primele 3 minute. Lista este subiectivă, bineînțeles, dar acceptăm și sfaturile tale! Iată 10 filme de dragoste de care se vor bucura chiar și bărbații.

1) Fogadom (The Vow, 2012)

Imediat după ce Paige(Rachel McAdams) și Leo(Channing Tatum) s-au căsătorit, o tragedie teribilă stă în calea fericirii lor. Ei au un accident de mașină pe un drum înzăpezit, care o lasă pe Paige în comă. Din fericire, reușește să iasă din comă, dar nu-și mai amintește nimic din ultimii ani, inclusiv divorțul și recăsătoria sa. Leo trebuie să fie perseverent dacă vrea să o recâștige. Între timp, Paige nu-și amintește de ce a divorțat de Jeremy (Scott Speedman).

Fogadom (The Vow, 2012)

2) Crazy, Stupid, Love (2011)

Cal Weaver(Steve Carell) a avut tot ce își poate dori un bărbat în viață: o slujbă grozavă, o casă frumoasă, copii drăguți și este căsătorit cu iubirea vieții lui. Dar fericirea lui nu este completă atunci când află că minunata lui soție îl înșeală și chiar vrea să divorțeze. Viața lui Cal este pe cale să se schimbe și își petrece serile într-un bar din apropiere, unde îl întâlnește pe șmecherul Jacob(Ryan Gosling ), care îi dezvăluie posibilitățile noii sale vieți: să alerge după fete, să petreacă, să se îmbrace ca un bărbat. Dar Cal nu este sigur că este pregătit pentru noua sa viață.

Őrült, dilis, szerelem (Crazy, Stupid, Love, 2011)

3) P.S. I Love You (2007)

Holly(Hilary Swank) și Gerry(Gerard Butler) au o căsnicie minunată, dar el moare de o boală. Holly este devastată și nu mai vrea să trăiască. Gerry se gândește la viitorul soției sale înainte de a muri și, în curând, mesajele pe care le-a înregistrat încep să sosească. Prima se întâmplă când împlinește 30 de ani, când Gerry îi cere să se mute din casă. Văduva îndurerată își regăsește încet-încet drumul spre viață prin intermediul mesajelor.

P.S. I Love You (2007)

4) 50 First Dates (2004)

Playboy-ul plictisit Henry Roth(Adam Sandler) își trăiește viața de zi cu zi în paradisul de pe pământ din Hawaii. Tot ceea ce îi trebuie pentru viața lui relaxată și plăcută este o femeie, iar Henry reușește să se îndrăgostească de fermecătoarea Lucy(Drew Barrymore). Totuși, după o primă zi minunată împreună, Henry este șocat să afle că memoria ei a fost afectată iremediabil într-un accident de mașină, lăsându-l fără nicio amintire a zilei precedente. Dar dragostea nu cunoaște limite și în fiecare zi Henry își propune să o cucerească din nou și din nou.

A legismertebb színész párosok jelenkori filmtörténetünkben - 50 első randi