10 filme de duminică seară garantate să te înveseleascăGhid de film (10.07.)

Oricât de obositoare ar fi următoarea săptămână, avem o selecție de filme care te vor pune într-o dispoziție mai bună! Dacă partenerul tău este acasă, implică-l în această seară într-o terapie prin râs.

(1) Am venit în America (18:30, Prime)

Akeem(Eddie Murphy) este prințul unei mici țări africane, care are tot ce își poate dori vreodată. Dar un lucru pe care nu-l poate avea este o femeie care să-l iubească pentru el însuși și nu pentru banii lui. Având nevoie disperată de căsătorie, el și prietenul său se mută în America pentru a lucra ca îngrijitori. Akeem speră să găsească dragostea adevărată...

Amerikába jöttem (Coming to America, 1988)

(2) Film cu supereroi (18:45, amc)

Rick Riker (Drake Bell) este o mană cerească, dar la ce te poți aștepta de la un copil crescut de unchiul Albert(Leslie Nielsen). În ziua în care jefuiește laboratorul experimental al grădinii zoologice, o libelulă mutantă îl mușcă de gât, iar viața lui se schimbă pentru totdeauna. El devine un supererou și, într-o mare mână de ajutor, distruge totul.

Superhero Movie

(3) Cenușăreasa (18:50, Cool Tv)

O adaptare live-action a poveștii clasice despre o fetiță orfană care este plasată la părinți vitregi după ce își pierde mama. În casă, ea trebuie să facă toate treburile casnice și este tratată cu cruzime de noile ei surori. Între timp, regele organizează un bal la care le invită pe toate fetele necăsătorite pentru a-l găsi pe cel ales.

Hamupipőke /Cinderella, 2015/

(4) Cele 50 de prime întâlniri (18:50, SuperTV2)

Playboy-ul plictisit Henry Roth(Adam Sandler) își trăiește viața de zi cu zi în paradisul de pe pământ din Hawaii. Tot ceea ce îi trebuie pentru viața lui relaxată și confortabilă este o femeie, iar Henry reușește să se îndrăgostească de fermecătoarea Lucy(Drew Barrymore). Totuși, după o primă zi minunată împreună, Henry este șocat să afle că memoria ei a fost afectată iremediabil într-un accident de mașină, lăsându-l fără nicio amintire a zilei precedente. Dar dragostea nu cunoaște limite și în fiecare zi Henry își propune să o cucerească din nou și din nou.

Az 50 első randi (50 First Dates, 2004)

(5) Catch me if you can (19:00, Paramount Channel)

Tânărul Frank W. Abagnale(Leonardo DiCaprio) își adoră și își respectă tatăl(Christopher Walken) pentru că este un bătăuș chipeș care te poate învăța multe despre cum să manipulezi oamenii, în special femeile. Frank nu reușește să treacă peste divorțul părinților săi, așa că atunci când trebuie să decidă dacă să rămână cu tatăl sau cu mama sa, fuge de decizie. Este tânăr, nu are profesie, nu are bani și are doar abilitatea de a înșela oamenii. Un ticălos chipeș, care începe prin a falsifica cecuri, apoi se alătură companiei Pan Am Airlines ca copilot și devine James Bond al aerului, dar se aventurează și în cariere de doctor și avocat. Dar nu poate sta mult timp într-un singur loc, pentru că este urmărit de detectivul special de contrafacere al FBI, Carl Hanratty(Tom Hanks).

Kapj el, ha tudsz (Catch Me If You Can, 2002)

Există mai multe, derulați în jos: