10 filme de neratat ale lui Simon BakerCele mai bune filme ale lui Simon Baker

Simon Baker este un actor australian. Mama lui Simon, Elizabeth Labberton, a fost profesoară de limba engleză. Tatăl său, Barry Baker, a lucrat ca artist. Simon avea doar 2 ani când părinții săi au divorțat. Simon a absolvit liceul Ballina High School în 1986. Și-a început cariera în mass-media la scurt timp după aceea, în anii 1980. Și-a început cariera cu un videoclip muzical, iar apoi a început să apară în seriale în 1991. Primul său film a fost LA Confidential, după care a primit o succesiune de credite pentru filme și seriale TV până în prezent. Acum să aruncăm o privire la cele mai bune 10 performanțe ale lui Simon în ordine cronologică.

1) Liceul Heartbreaker (1994-1999)

Un succes mondial, această serie de filme australiene se adresează în special tinerilor adolescenți. Acest lucru este sugerat de alegerea subiectului - viața de zi cu zi a elevilor și profesorilor dintr-un liceu australian în anii 1990, cu problemele, bucuriile și ritmul implacabil care erau ceva obișnuit în anii '90. Este sugerat de actorii tineri și talentați care interpretează rolurile principale.

Simon Baker legjobb filmjei

2) Strict confidențial (1997)

Doi detectivi, Ed Exley(Guy Pearce), un carierist, și Bud White(Russell Crowe), un tip cu pumnul în masă, nu se suportă unul pe celălalt. Dar, într-o zi, sunt nevoiți să facă echipă dacă vor să rămână în viață. În Orașul Îngerilor, cineva încearcă să pună stăpânire pe lumea interlopă. Exley descoperă că unii ofițeri de poliție sunt implicați în preluare. Suspendatul Jack Vincennes (Kevin Spacey) ajută ciudatul cuplu, riscându-și propria viață în acest proces.

Simon Baker legjobb filmjei

3. Îngerul păzitor (2001-2004)

Fiul frivol al unui avocat respectat din Pittsburgh este implicat într-un caz de trafic de droguri. Nick Falin este condamnat la muncă în folosul comunității și astfel o întâlnește pe Laure Salt, un asistent social care lucrează cu copiii defavorizați. Cu reticență, Nick acceptă să devină membru al unui serviciu pentru copii și este de acord să îi reprezinte cu jumătate de normă în instanță. Primește un caz după altul. Confruntat cu situația dificilă a copiilor aflați în situații dificile, conștiința lui Nick este înțepată și se implică din toată inima în munca sa.

Simon Baker legjobb filmjei

4) Land of the Dead (2005)

Pământul a fost zombificat. Morții vii cutreieră peisajele pustii și sterpe, în timp ce cei vii se ascund într-o cetate transformată în oraș. Miliardarul Kaufman a construit o nouă societate în care cei bogați trăiesc în turnurile de lux și siguranță ale zgârie-norilor, în timp ce oamenii se luptă pe străzile de jos. Riley și echipa sa își câștigă existența mergând la cumpărături în zona rurală infestată de zombi, vânzând marfa celor bogați. În timp ce armata de morți se înghesuie în afara orașului, devenind din ce în ce mai inteligentă și mai isteață, Cholo, subalternul lui Riley, devine necinstit. Ei se luptă între ei, dar și cu zombi.

Simon Baker legjobb filmjei