10 filme fantastice recente bazate pe povești adevărateFilme bazate pe povești adevărate

Filmele care se bazează pe evenimente reale nu ar trebui să fie niciodată plictisitoare. Personajele prezentate sunt reale, în cele mai multe cazuri extraordinare, care de obicei au trecut prin încercări teribile, au emoții incredibile sau au trăit evenimente istorice importante. Astăzi, analizăm 10 filme din trecutul recent care descriu evenimente reale și care vă vor capta atenția de la început până la sfârșit.

Mareșal 10 - Ridică-te pentru dreptate! /Marshall/

Filmul reprezintă un capitol din viața tânărului Thurgood Marshall. A fost primul judecător afro-american care a devenit membru al Curții Supreme. În film, aflăm despre cazul care i-a definit cariera de mai târziu.

Marshall (2017) - Előzetes

9. The Greatest Showman /The Greatest Showman/

P.T. Barnum(Hugh Jackman), fondatorul legendarului Circ Barnum's Circus, a fost un geniu, un profet care putea să viseze lucruri incredibile și să le facă să se întâmple. Imaginația sa inimitabilă nu a fost niciodată reprodusă. Acum, de dragul filmului, spectacolul renaște, iar omul spectacolului renaște - într-o cavalcadă spectaculoasă, spectaculoasă și plină de forță vizuală, cel mai extraordinar manager de circ din lume și capodopera vieții sale: Barnum.

The Greatest Showman (2017) - Előzetes

8. Barry Seal: Furnizorul /American Made/.

Noul film al luiTom Cruise este o poveste adevărată uimitoare. Barry Seal a fost un pilot american care a devenit furnizor al cartelului din Medellin al lui Pablo Escobar, făcând contrabandă cu arme și droguri cu avioanele sale, și a fost recrutat pe neașteptate de CIA pentru a desfășura una dintre cele mai mari operațiuni secrete din istoria americană.

Barry Seal: A beszállító (American Made)

7.

A fost o vagaboandă, a devenit celebră. El era cel pe care toată lumea îl cunoștea, îndrăznea să facă ceva ce nimeni nu mai făcuse până atunci și era întotdeauna cu un pas înaintea poliției. Și care bea un pahar de whisky înainte de fiecare jaf de bancă. Attila Ambrus (Bence Szalay) crește pe jumătate orfan, lăsând în urmă o adolescență tulbure și ani de școală de corecție, când evadează din Transilvania în Ungaria în circumstanțe aventuroase. Dar noua viață se dovedește a fi mai grea decât cea veche. Devine portar și jucător la o echipă de hochei, dar tot nu are bani și nici iubită... până când află la ce se pricepe cu adevărat. Nesăbuit, rapid și minuțios. Unul câte unul, jefuiește oficiile poștale, băncile, agențiile de turism. Devine din ce în ce mai mare, din ce în ce mai înfometat de succes, dorindu-și tot mai mult pentru el și pentru noua sa iubire (Móga Piroska). Dar ultima sa escrocherie este un eșec și ajunge pe mâna unui detectiv încăpățânat (Zoltán Schneider) care îl urmărește de mult timp și care îl înfruntă fără milă. Dar jocul lor este departe de a se termina când Viskis este prins...

A Viszkis (2017) - Kritika