10 filme grozave pentru o sâmbătă seara perfectăRecomandare de film pentru sâmbătă seara (09.01)

Săptămână aglomerată, vineri seara lungă sau preferi să stai în casă în seara asta? Am adunat șapte filme care te vor distra, iar tu nu va trebui să-ți faci griji decât pentru gustări!

Richie Rich - Bad Bone Boils Over (Film+, 18:40)

Are un roller coaster în curtea din spate, dar nu s-a gândit la ringlispil. Când i se face foame, se oprește la McDonalds pentru a mânca ceva. El are ceva în comun cu Claudia Schiffer. Acesta este Richie Rich, puștiul milionar tocilar. Singurul lucru care lipsește din viața lui este un prieten pe care nici cel mai perfect majordom nu-l poate înlocui. Un bandit disperat are ceva cu averea lui Richie. Părinții lui Richie sunt răpiți, iar el, singurul moștenitor, este vânat de asasini. Viața băiatului este dată peste cap. Dar el nu te va lăsa. Poate că în sfârșit își va găsi prieteni adevărați.

Richie Rich - Rosszcsont beforr (Richie Rich, 1994)

Fiica tatălui ei (SuperTV2, 18:50)

Ollie Trinke, un jurnalist de succes, are ceea ce mulți oameni își petrec întreaga viață dorindu-și. O mare carieră în showbiz, o soție frumoasă și iubitoare și luxul de la poale. Ca să încununeze totul, Ollie și soția sa Gertrude sunt pe cale să aibă un copil. Dar idila durează doar până când soția sa moare la naștere, lăsându-l singur cu fiica sa Gertie. Incapabil să împace paternitatea cu cariera, Ollie este concediat de la locul de muncă și nu are de ales decât să se mute înapoi la tatăl său în liniștitul New Jersey. Petrecându-și zilele la noul său loc de muncă plictisitor și lipsit de speranță, el nu vede nicio cale de ieșire din situația sa, dar Gertie se simte bine în viața de oraș mic. Pentru ea, Jersey este paradisul. În timpul unei închirieri de casete video de rutină, Ollie o întâlnește pe Maya, o frumoasă fată de la țară...

Apja lánya

Este o stradă cu două sensuri (Paramount Channel, 18:50)

Alyssa și Amanda se află în centrul emisiunii "Two Standing Fair". Cele două fete identice nu s-au întâlnit niciodată. Tatăl lui Alyssa, Roger, este pe cale să se căsătorească cu cea mai oribilă femeie din lume, Clarice. Iar Amanda călătorește cu prietenii ei la un "castel înfricoșător", care se întâmplă să fie palatul lui Alyssa. Acolo se întâlnesc pentru prima dată cele două fete, iar apoi, din capriciu, decid să facă schimb de locuri pentru o zi...

Kettőn áll a vásár (It Takes Two, 1995)

În pat cu dușmanul (Film Café, 19:10)

În urmă cu patru ani, când Laura s-a căsătorit cu Martin Burney, nu avea nicio idee despre pasiunea sălbatică a acestuia pentru ea. Pentru lumea exterioară, ei sunt în continuare cuplul ideal: Laura nu este doar o femeie frumoasă, ci și o gospodină excelentă, dispusă să facă tot ce vrea soțul ei, iar Martin este chipeș, de succes și incredibil de atrăgător. Dar viața în familia Burney nu este ceea ce pare. Nimeni nu bănuiește că soția îngrozită așteaptă doar momentul potrivit pentru a scăpa din această relație distructivă, pentru a scăpa de ceea ce nici în cele mai nebunești coșmaruri nu și-ar fi imaginat despre soțul ei iubitor.

Egy ágyban az ellenséggel (Sleeping With the Enemy, 1991)

Hotel Transylvania (Cinema+, 19:15)

Undeva în munții înzăpeziți ai Transilvaniei se află un hotel de cinci stele, Hotel Transylvania. Hotelul oferă un sejur de calitate pentru toți monștrii, fie că sunt vampiri, vârcolaci, mumii sau Frankenstein însuși. Proprietarul hotelului nu este nimeni altul decât temutul conte Dracula, care îl angajează ca bucătar-șef pe Quasimodo. Totul decurge fără probleme, dar într-o zi un muritor se interpune între ei. Managerul hotelului este și un tată, care și-a protejat cu succes fiica de lumea terifiantă a muritorilor, dar acum se pare că este timpul pentru o schimbare.

Hotel Transylvania 3

Disturbia (Paramount Channel, 21:00)

Kale(Shia LaBeouf) nu poate face față traumei provocate de moartea tatălui ei și, după un timp, comportamentul ei devine neregulat. Este condamnat la arest la domiciliu pentru agresiune neprovocată. Încearcă să scape de plictiseala închisorii sale observându-și vecinii, în special pe Ashley(Sarah Roemer), care s-a mutat de curând, și pe domnul Turner, despre care Kale crede că este un criminal în serie. Îi este din ce în ce mai greu să facă diferența între realitate și lumea pe care și-a creat-o în imaginație.

Disturbia (2007)

Hangovers (RTL Klub, 21:00)

În dimineața de după o petrecere a burlacilor în Las Vegas, un grup de prieteni descoperă că și-au pierdut soțul proaspăt căsătorit în noaptea precedentă și găsesc un tigru și un bebeluș în camera de hotel. Ei se angajează într-o investigație disperată și, bazându-se pe amintirile lor vagi, pornesc în aventuri pe care nici nu le-ar fi crezut posibile.

Másnaposok

Șefi abominabili (Cool Tv, 21:00)

Trei subalterni obișnuiți, Nick, Kurt și Dale, se răzvrătesc împotriva șefilor lor și pun la cale un plan viclean de crimă. Dar au mult de lucru, deoarece soarta pare să lucreze împotriva lor.

Förtelmes főnökök (2011)

Tigru într-o sticlă (TV2, 21:15)

Tigrul din sticlă este povestea câtorva zile fără evenimente a șase prieteni. Lali, omul bufet obsedat de America, care deține o mașină de bufet de pe marginea drumului, numită Üvegtigris; Gaben, cel care se ocupă de mașină; Fox, clopotarul mărunt; Sanyi, boschetarul pe jumătate notoriu; Choki, care vorbește mereu despre cum să facă rost de bani și să plece în America; și Cingar, care îi enervează mereu pe ceilalți și cântă la saxofon. Gaben o convinge pe Lali să cumpere un Chevrolet Impala vechi, întruchiparea visului american. Când mașina mult-așteptată sosește, Lali nici măcar nu poate să o încerce, ci este strivit de un camion care se întoarce pe drum. Între timp, Fox caută cu nerăbdare "fierul de călcat" pe care l-a adus mai devreme, în caz că există un cumpărător. Lali, însă, vânduse "fierul vechi" cu câteva zile înainte, crezând că este inutil. Fox a fost prins în ambuscadă de către grei și amenințat să o returneze sau să plătească. Așadar, banii trebuie să fie făcuți cu orice preț. Ciocolata spune că singura soluție este să jefuiască oficiul poștal din apropiere. Toată lumea se urcă în mașină. Dar marea escrocherie nu merge perfect.

Üvegtigris (2001)

Povești cu sânge (RTL Klub, 23:00)

Familia Manzoni a trăit o viață fără griji ca șefi mafioți până când capul familiei a decis să depună mărturie într-un proces împotriva șefilor mafioți. Pentru trădarea sa, o recompensă de 20 de milioane de dolari este pusă pe capul bărbatului și al familiei sale. Cu toții doresc să fie relocați în Europa ca parte a unui program de protecție a martorilor.

Vérmesék