10 filme pentru care merită să mergi la cinema în ianuarieFilme - ianuarie 2019

Săptămâna viitoare, luna ianuarie ne rezervă o mulțime de filme, așa că merită să ne așezăm în fața marelui ecran și în această lună. Am alcătuit o selecție de filme care debutează luna aceasta. Lista este în ordinea cronologică a lansării!

1. Creed 2. (Creed II)

Viața lui Adonis Creed constă în găsirea unui echilibru între viața personală și cariera sa sportivă. Pugilistul se pregătește pentru lupta vieții sale, înfruntând un adversar care a jucat un rol esențial în modelarea trecutului său și, odată cu acesta, a prezentului său. Dar Rocky Balboa îi este din nou alături și descoperă împreună pentru ce merită să lupte cu adevărat și că nu există nimic mai important în viață decât familia. Creed II este o întoarcere la elementele de bază, o redescoperire a ceea ce face ca un campion să fie un campion și a faptului că poți merge oriunde, dar nu poți scăpa de trecutul tău.

Data lansării în Ungaria: 3 ianuarie 2019.

2. Destroyer (Destroyer)

Erin Bell(Nicole Kidman) este un detectiv de poliție din Los Angeles care a fost forțată să se infiltreze la o vârstă fragedă într-o bandă din deșertul californian. Operațiunea s-a încheiat cu o tragedie. Acum, ani mai târziu, liderul bandei reapare pe scenă, forțând-o pe Erin să își asume vechea deghizare și să învingă demonii trecutului pentru a se alătura din nou bandei.

Data de lansare în cinematografele din Ungaria: 3 ianuarie 2019.

3. Contrabandistul (The Smuggler) (The Mule)

Earl Stone(Clint Eastwood) are peste 80 de ani, iar în anii de pensionare este lăsat să trăiască în mizerie. Nu numai că nu are bani, dar viața lui este în ruină, este singur și slujba de grădinar este la bătaie. El este forțat să accepte o slujbă despre care inițial nu știe despre ce este vorba. El trebuie să facă contrabandă cu droguri pentru cartelul mexican de droguri.

Data lansării în limba engleză: 10 ianuarie 2019.

4 Kursk (Kursk)

Bazat pe evenimente reale, filmul prezintă povestea adevărată a dezastrului submarinului K-141 Kursk. În timp ce echipajul se străduiește să supraviețuiască, familiile lor se luptă cu disperare pentru a-i aduce pe cei dragi la suprafață în viață, dar sunt grav îngreunate de neglijența guvernamentală și politică.

Data de lansare în cinematografele din Ungaria: 17 ianuarie 2019.