10 filme pentru care merită să mergi la cinema în noiembrieFilme - noiembrie 2018

Săptămâna aceasta se apropie luna noiembrie și ne așteaptă o mulțime de filme, așa că merită să ne așezăm în fața marelui ecran și în această lună. Am făcut o selecție a filmelor de debut ale lunii. Lista este în ordinea cronologică a lansării!

1. Operațiunea Hunter Killer (Hunter Killer)

Tânărul și începătorul căpitan Joe Glass comandă nava USS Toledo la locul unde un nou submarin rusesc s-a scufundat la 30 de metri sub apele înghețate ale stratului de gheață arctic, urmat de un submarin nuclear american. Glass descoperă curând că nu a fost un simplu accident. Făcând echipă cu U.S. Navy Seal, ei îl găsesc pe președintele rus, care este deținut de un general roșu în speranța că poate declanșa al treilea război mondial și reunifica Uniunea Sovietică. Depinde de Glass să-l salveze pe președinte, să răzbune moartea soldaților americani și să prevină un alt război mondial...

Data lansării în limba engleză: 1 noiembrie 2018.

2. Bohemian Rhapsody

Bohemian Rhapsody este povestea explozivă a muzicii Queen și a extraordinarului solist al trupei. Freddie Mercury a sfidat stereotipurile și a sfidat convențiile pentru a deveni unul dintre cei mai iubiți muzicieni din lume. Asistăm la ascensiunea fulminantă a trupei prin cântecele lor definitorii și sunetul revoluționar, la impactul pe care stilul de viață dezlănțuit al lui Mercury l-a avut asupra trupei și la glorioasa lor întoarcere la Live Aiden, unde susțin unul dintre cele mai mari concerte din istoria rock-ului, cu Mercury, care se luptă acum cu o boală gravă, la cârmă. Queen nu a fost doar o trupă, ci și o familie, iar până în ziua de azi continuă să inspire outsideri, visători și iubitori de muzică.

Data de lansare în cinematografele din Ungaria: 1 noiembrie 2018.

Al treilea X - Șters din sistem

Liza, Zâna Vulpe este un nou film al scenaristului-regizor(Károly Ujjj Mészáros) și al actorului principal (Móni Balsai), un thriller înfiorător cu un univers vizual unic, o atmosferă puternică și o piesă excepțională și memorabilă în genul său. Filmul îi are în distribuție și pe actori de marcă precum János Kulka, Juli Básti, Ági Szirtes, Ernő Fekete, Ákos Kőszegi, Zoltán Schneider, Áron Molnár, Renátó Olasz și Győző Szabó.

Data de lansare în cinematografele din Ungaria: 1 noiembrie 2018.

4. Ceea ce nu te omoară (The Girl in the Spider's Web)

Lisbeth Salander(Claire Foy) nu s-a schimbat. Este bântuită de trecutul ei, singuratică, mizantropă și hacker de geniu. Întâmplarea face ca ea să se întâlnească din nou cu jurnalistul vedetă ratat Mikael Blomkvist și, încă o dată, sunt nevoiți să se suporte reciproc: lucrează împreună la un nou caz. De data aceasta, Lisbeth încearcă să ajute un băiat autist și se trezește implicată în cel mai periculos caz din viața ei - unul care duce la Agenția Națională de Securitate a SUA și la crimele ascunse ale aristocrației suedeze. Cel mai de succes serial polițist al ultimului deceniu a devenit atât de popular datorită atmosferei sale întunecate și amenințătoare și a celor doi protagoniști excelent scriși. Prima parte a seriei a fost regizată de David Fincher și i-a avut ca protagoniști pe Daniel Craig și Rooney Mara. Regizorul de data aceasta este Fede Alvarez, care a obținut un succes uriaș cu Blindsight.

Data lansării în Ungaria: 8 noiembrie 2018.