14 filme uimitoare făcute mari de un singur actorFilme uimitoare cu performanțe individuale de neuitat

În articolul următor, vom analiza câteva dintre marile filme care au devenit memorabile datorită geniului unui actor. Uneori, aceste filme extraordinare rămân în memoria noastră mai mult timp decât dacă am fi cumpărat bilete la un film de popcorn pe ecran mare cu o paradă de vedete. Dacă știți o producție care a fost făcută mare de performanța unui singur actor și care nu se află pe lista noastră, vă rugăm să ne anunțați în comentarii sau în comentariile de pe pagina noastră de Facebook!

1. The Shallows (2016) - Blake Lively

Nancy(Blake Lively) adoră să facă surf pe mare, dar acum are probleme: un rechin însetat de sânge este pe urmele ei. Ea se trezește eșuată pe un recif și apoi pe o geamandură la doar 200 de metri de țărm, dar nu poate face nimic în timp ce bestia se învârte în jurul ei.

A zátony (The Shallows, 2016) - Blake Lively

2. Duel (1971) - Dennis Weaver

David Mann (Dennis Weaver) se află în mașină, în drum spre casa unui om de afaceri, pe o autostradă americană. În spatele lui apare pe neașteptate un tractor cu remorcă, care îl obligă să se dueleze într-un duel criminal pe care nu-l poate evita.

Párbaj (Duel, 1971) - Dennis Weaver

3. Totul este pierdut (2013) - Robert Redford

Un bărbat fără nume(Robert Redford) navighează singur în Oceanul Indian. Într-o zi, când se trezește, descoperă că vela sa a făcut o scurgere când se ciocnește cu un container lăsat pe mare. Cu echipamentul de navigație și radioul defecte, nu știe că navighează în mijlocul unei furtuni puternice. Deși reușește să repare corpul navei, are nevoie de toate cunoștințele sale și de forța sa care sfidează vârsta pentru a supraviețui furtunii. Trebuie să se bazeze pe curenți pentru a ajunge la un culoar de navigație unde poate spera la ajutor. Soarele necruțător și rechinii care înoată în jurul bărcii sale îl forțează să se confrunte cu propria mortalitate.

Minden odavan (All Is Lost, 2013) - Robert Redford

4. Cast Away (2000) - Tom Hanks

Chuck Noland(Tom Hanks) este un angajat FedEx care trebuie să își adapteze viața profesională și personală la un program strict. Slujba lui rapidă îl duce în cele mai îndepărtate colțuri ale lumii, departe de aleasa inimii lui, Kelly. Viața lui agitată se termină brusc atunci când un accident de avion îl lasă pe Chuck pe o insulă pustie - complet izolat de civilizație. Mai întâi trebuie să-și asigure supraviețuirea, să facă rost de apă, hrană și adăpost. Chuck este un profesionist în rezolvarea problemelor și, în curând, reușește să facă posibilă supraviețuirea sa fizică. Dar apoi ce? Adevărata aventură a lui Chuck începe atunci când se confruntă cu angoasa psihică a detenției. Patru ani mai târziu, reușește să se întoarcă la civilizație, dar până atunci a devenit o persoană complet diferită. Își dă seama că, atunci când a pierdut tot ceea ce îi păsa cândva, cel mai bun lucru care i s-a întâmplat vreodată i s-a întâmplat lui.

Számkivetett (2000)