15 dintre cele mai romantice filme pe care trebuie să le veziCele mai bune filme romantice

Avem nevoie de mai mult romantism în această perioadă a anului, la începutul verii, și, desigur, avem nevoie de mai multe filme romantice. În următoarea postare veți găsi povești frumoase de dragoste! Pentru momente romantice, momente idilice, nu ratați niciunul dintre ele!

Care este filmul tău romantic preferat? Împărtășește-o cu noi în comentarii sau în comentariile de pe pagina noastră de Facebook!

Greșeala din stelele noastre, 2014/

Hazel Grace(Shailene Woodley) și Gus (Ansel Elgort) pot părea niște simpli adolescenți îndrăgostiți, dar relația lor este departe de a fi una obișnuită. Cei doi tineri s-au întâlnit în cadrul unui grup de sprijin pentru bolnavii de cancer. Prin dragostea lor, Hazel și Gus, care au trecut prin multe încercări și necazuri, experimentează un sentiment de entuziasm și libertate, chiar dacă amândoi știu că acest sentiment nu poate dura la nesfârșit.

Csillagainkban a hiba (2014) - Kritika

14. Din când în când /About Time, 2013/

Viața lui Tim Lake (Domhnall Gleeson) este una obișnuită până când, la vârsta de 21 de ani, află de la tatăl său că bărbații din familia sa au o abilitate extraordinară: capacitatea de a călători în timp. Tim poate sări înapoi în orice moment al vieții sale și poate schimba evenimentele. El decide să își folosească darul său special pentru a găsi dragostea adevărată.

Időről időre /About Time, 2013/

13. The Proposal /The Proposal, 2009/

Margaret(Sandra Bullock) lucrează pentru o editură de cărți, își iubește slujba, dar, în calitate de cetățean canadian, lucrează ilegal în America. Imediat ce află, vor să o deporteze în țara ei de origine. Margaret pune la cale un plan pentru a se căsători cu un cetățean american, astfel încât să nu poată fi trimisă înapoi. Viitorul ei logodnic, colegul ei Andrew(Ryan Reynolds), este dispus să se căsătorească cu ea, spre surprinderea ei, deoarece va fi bine pentru cariera ei dacă el este soțul șefei. Cu toate acestea, Departamentul de Imigrări este foarte strict în ceea ce privește verificarea viitorului cuplu, ceea ce îi pune atât pe Margaret, cât și pe Andrew în situații neașteptate.

Nász-ajánlat (Proposal, 2009)

12. If I Stay, 2014/

Mia Hall trăiește viața lipsită de griji a unei adolescente, iar cea mai importantă decizie pe care trebuie să o ia este dacă să urmeze o carieră în muzică, înscriindu-se la prestigioasa Academie de Muzică Juilliard, sau să creeze legături mai strânse cu iubitul ei, Adam. Dar totul se schimbă atunci când o excursie de familie se transformă în ceva tragic, iar Mia este forțată să ia o decizie pe viață și pe moarte care îi va afecta nu numai viitorul, ci și întregul destin.

Ha maradnék /If I Stay, 2014/

11. Cum să pierzi un tip în 10 zile? /Cum să pierzi un bărbat în 10 zile, 2003/

Andie Anderson(Kate Hudson) este redactorul rubricii "Cum să" din revista Women's Measurer, oferind sfaturi cititoarelor revistei săptămână de săptămână, dar tânjind în secret să scrie despre probleme economice și politice serioase. Urmează marea lui șansă: dacă scrie această poveste extraordinară, va fi promovat și va putea scrie în sfârșit despre ce vrea el. Tot ce trebuie să facă este să piardă un iubit în 10 zile. Ținta sa este Benjamin Barry(Matthew McConaughey), un agent de publicitate talentat care are misiunea de a seduce o femeie în 10 zile.

Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt? /How to Lose a Guy in 10 Days, 2003/