15 filme uimitoare despre importanța valorilor familialeCele mai bune filme despre valorile familiei

S-ar putea spune că familia și rudenia joacă cel mai important rol în viața oamenilor. Există multe filme care își propun să arate cât de importante sunt valorile familiale. Am încercat să le alegem pe cele mai bune 15 dintre ele. Dacă doriți să adăugați un film la listă, vă rugăm să ne anunțați în comentarii sau pe pagina noastră de Facebook, pentru a putea completa această listă.

1. Sweet November (Sweet November, 2001)

Nelson Moss(Keanu Reeves) este un om de afaceri autodidact, dependent de muncă. Într-o zi, soarta îl aduce împreună cu Sara(Charlize Theron), care pică un test de conducere de rutină din cauza lui. El este deopotrivă atras și respins de felul în care Sara flirtează și se înmoaie doar atunci când aceasta îi spune adevărul despre ea. Sara este bolnavă în fază terminală și mai are puțin timp la dispoziție. Dar Sara ascunde cel mai important lucru: nu vrea, nu poate să se țină ocupată. Ea răsucește capetele bărbaților, apoi, simțindu-se vinovată, trece mai departe după o lună. Nelson nu știe că el este dulcea victimă din noiembrie pe care a ales-o.

Édes november (Sweet November, 2001)

2. Oameni de curaj (Courageous, 2011)

Patru bărbați care lucrează ca polițiști. Aceștia înfruntă cu curaj pericolul în fiecare zi a muncii lor. Dar un lucru îi umple de teamă. Când ajung acasă și își întâlnesc copiii, își dau seama zilnic de un lucru pe care nu-l știu cu adevărat: ce este un tată bun. Ar dori să aibă o relație bună cu copiii lor, dar se pare că se îndepărtează din ce în ce mai mult de ei.

A bátorság emberei (Courageous, 2011)

3. Nașul (The Godfather, 1972)

Don Vito Corleone, capul unui clan familial care a emigrat din Italia în SUA, este un "om de afaceri" conectat la o mare varietate de cercuri interlope americane. El are o singură rezervă morală: refuză să își folosească relațiile pentru a construi și acoperi o afacere din ce în ce mai profitabilă cu droguri. Acest lucru a declanșat un război violent între bande, în care dușmăniile de sânge se succed, iar familiile rivale se decimează reciproc. Înainte de a muri, bătrânul și foarte respectatul "naș" reușește să ajungă la un armistițiu, dar dușmănia continuă sub conducerea fiului său Michael.

Marlon Brando

4. Între două focuri (True Lies, 1994)

Un super-agent cu o viață dublă, în timp ce își "spionează" soția ispitită prin metode ale serviciilor secrete, îi atacă pe răufăcătorii lumii ca o armată de unul singur. Numele lui este Tasker, Harry Tasker. Vorbește șase limbi străine și este foarte eficient atât ca soldat, cât și ca dansator de tango. Lucrează pentru grupul foarte, foarte secret Omega.

Két tűz között (True Lies, 1994)