18 filme de aventură palpitante pe care trebuie să le veziCele mai bune filme de aventură

Filmele de aventură sunt întotdeauna pline de acțiune, acțiune și emoție. Filmele din această postare nu fac excepție. Care este filmul tău preferat de aventuri? Împărtășește-o cu noi în comentarii sau în comentariile de pe pagina noastră de Facebook!

Ordinea filmelor se bazează exclusiv pe opinia personală.

18. Comoara din lacul de argint /1962, Der Schatz im Silbersee/.

O bandă de hoți fură harta către comoara din Silver Lake de la proprietarul ei de drept. Winnettou și Old Shatterhand fac echipă pentru a recupera harta și a ajunge la peșteră. "La poalele sudice ale Munților Stâncoși se află un lac aproape inaccesibil, al cărui nume mulți l-au auzit, dar a cărui culoare puțini l-au văzut. A fost numit Silver Lake de către oamenii care au trăit acolo înainte de indieni. Zona din jurul lacului este bogată în minerale."

Az Ezüst-tó kincse (1962, Der Schatz im Silbersee)

17. Hidalgo - Ocean of Fire /Hidalgo, 2004/

Cândva cowboy, Frank T. Hopkins(Viggo Mortensen) a fost o legendă ambulantă, dar zilele lui ca om (și ale iubitului său cal, un mustang pe nume Hidalgo) s-au terminat. Fiind proscriși din țara lor natală, amândoi trebuie să își demonstreze valoarea atunci când Hopkins devine primul american invitat la cursa de supraviețuire Oceanul de Foc, care se desfășoară pe o distanță de 5.000 de kilometri în deșertul uluitor al Arabiei. Cu fiecare concurent dornic de victorie, cursa va fi mai mult decât un test de mândrie și onoare; concurenții vor lupta pentru supraviețuire, provocând soarta împotriva lor înșiși.

Hidalgo – A tűz óceánja /Hidalgo, 2004/

16. În căutarea lui Nemo /Finding Nemo, 2013/

În pofida avertismentelor și avertismentelor tatălui său, micul peștișor clovn Nemo părăsește siguranța oceanului pentru a vizita o navă și a-și satisface curiozitatea. Dar apoi este prins și ajunge în acvariul unui cabinet stomatologic. Tatăl ei pornește imediat în căutarea ei împreună cu partenerul său Marlin, dar călătoria este plină de pericole. Între timp, Nemo pune la cale un plan de evadare.

Szenilla nyomában 2016

15. Comoara națională, 2004/

Benjamin Franklin Gates(Nicolas Cage) este un arheolog a cărui familie a petrecut șapte generații în căutarea unei comori ciudate. Gates și-a dedicat viața demonstrării legendei secrete conform căreia George Washington, Thomas Jefferson și Benjamin Franklin au ascuns o mare cantitate de aur ca rezervă de urgență în timpul Războiului de Independență. Dar cum îl găsești? Între rândurile Constituției și ale Declarației de Independență se află indicii pentru harta comorii. Gates își propune să descifreze codul, doar pentru a descoperi că alții au pus ochii pe aur.

A nemzet aranya (National Treasure, 2004)

14.

Un mic grup de oameni de știință și exploratori efectuează cercetări în Antarctica. Chiar înainte de venirea iernii, cartograful Cooper (Jason Biggs) și geologul Davis (Bruce Greenwood) pornesc într-o expediție. Liderul lor și conducătorul celor opt câini de sanie este Jerry(Paul Walker). În timpul călătoriei, unul dintre membrii echipei are un accident. Ajung înapoi în tabără exact la timp pentru a fi evacuați cu avionul din calea furtunii care se apropie. Cu toate acestea, cei opt câini trebuie să fie abandonați. Jerry jură să se întoarcă după ele cu prima ocazie. Nimeni nu se așteaptă ca furtuna secolului să lovească Antarctica. Filmul se bazează pe o poveste adevărată.

Kutyahideg 2006