18 filme de neratat despre importanța paternitățiiCele mai bune filme cu un tată

Tații joacă un rol important în asigurarea bunăstării materiale a familiei și a copiilor, în dezvoltarea fizică și mentală, în creșterea și educarea lor. În următorul articol, dorim să vă recomandăm filme care vă pot ajuta să realizați acest lucru. Iată optsprezece filme despre paternitate pe care orice tată ar trebui să le vadă!

Așteptăm cu nerăbdare comentariile dumneavoastră, sau pe pagina noastră de Facebook sau în comentarii care este filmul tău preferat în care joacă tatăl!

1. Nevoia finală (John Q, 2002)

Fiul lui John Quincy Archibald(Denzel Washington), Michael (Daniel E. Smith), se prăbușește brusc în timp ce joacă baseball cu prietenii săi. John își duce repede fiul la spital, unde se confruntă cu conștientizarea faptului că singurul lucru care îl poate ajuta este un transplant de inimă. Din păcate, asigurarea de sănătate a lui John nu acoperă această procedură. Simțind că nu are de ales, John ia ostatici în spital și îi obligă pe medici să efectueze procedura.

Végszükség 2002

2. Mrs. Doubtfire - Daddy's only one (Mrs. Doubtfire, 1993)

Daniel Hillard(Robin Williams) este un prost familist, cel puțin după spusele soției sale, care vrea să divorțeze și chiar regretă dreptul soțului ei de a-și vedea copiii. Dar la ceea ce Daniel nu se pricepea ca bărbat, se pricepe de minune deghizat în femeie bătrână: se naște figura doamnei Doubtfire, care este trimisă la propria familie pentru a fi dădacă. Daniel se simte din ce în ce mai bine în acest rol, care i se potrivește bine, iar familia lui începe să-l placă, dar problema este că această idilă se bazează pe o înșelăciune. Iar rolul doamnei Doubtfire începe să i se urce la cap lui Daniel.

Mrs. Doubtfire - Apa csak egy van (Mrs. Doubtfire, 1993)

3. The Pursuit of Happyness (2006)

Scopul lui Chris Gardner (Will Smith) este de a-și vedea familia fericită, de a le oferi siguranță financiară, dar cumva nu reușește niciodată. Tot ceea ce vede este imaginea bogăției, dar, în ciuda eforturilor sale, norocul îl ocolește. Pe măsură ce situația lor se înrăutățește, soția sa îl părăsește, lăsând în urmă fiul lor de cinci ani. Sătul, Chris are o idee îndrăzneață: vrea să devină broker. Pentru a obține slujba, trebuie să urmeze un curs, dar pentru a face acest lucru trebuie să renunțe la slujbă. În timp ce se adâncește în "știința" brokerajului, atinge fundul sacului din punct de vedere financiar. Ea și fiul ei sunt nevoiți să se adăpostească în săli de așteptare și în adăposturi. În ciuda acestui fapt, Chris nu este descurajat, are o abordare pozitivă și încearcă să demonstreze că orice dificultate poate fi depășită cu puțină dragoste și veselie.

A boldogság nyomában, 2006

4 Adevărata aventură (We Bought a Zoo, 2011)

Benjamin (Matt Damon) începe o nouă viață după moartea soției sale. Primul său pas este să cumpere o casă mare cu grădină zoologică. Fiica sa este încântată, dar fiul lui Benjamin nu este fericit. Grădina zoologică are nevoie de renovare, așa că Benjamin se apucă de treabă cu Kelly (Scarlett Johansson), frumoasa îngrijitoare a grădinii zoologice, alături de el. La început, lucrurile merg bine, dar în curând grădina zoologică se află în pragul falimentului. Personalul trebuie să curețe rapid zona și să îndeplinească inspecțiile pentru a primi din nou vizitatori.

Igazi kaland (We Bought a Zoo, 2011)

Capcana 5 (Snitch, 2013)

Un băiat este condamnat la 30 de ani de închisoare pentru o infracțiune legată de droguri pe care nu a comis-o. Tatăl (Dwayne Johnson), un agent DEA, merge sub acoperire pentru a-și aduce fiul în fața justiției și este eliberat din închisoare.

Csapda (Snitch, 2013)

6. Tatăl miresei (Father of the Bride) (1991)

Dacă cineva crede că o nuntă este o afacere simplă, se înșeală amarnic. Fiica ta, care abia s-a născut și abia are douăzeci de ani, spune brusc: Am întâlnit un tip fantastic și mă voi căsători cu el! Este un coșmar. Băiatul este îngrozitor, părinții sunt oribili, iar nunta este un coșmar. Sau este doar tatăl miresei?

Örömapa (Father of the Bride, 1991)