5 filme care trebuie văzute joi searaRecomandare de film pentru joi seara (24/05)

Indiferent cât de obositoare a fost săptămâna ta până acum, avem o selecție de filme care te vor pune într-o dispoziție mai bună!

1) Pierzătorii de pleoape (Film+, 18:50)

Un grup de iluzioniști are șansa de a uimi publicul cu spectacole și trucuri pe care nimeni nu le-a mai văzut vreodată. În prima lor misiune importantă, jefuiesc o bancă din Paris, ceea ce atrage atenția FBI-ului și a Interpolului. Dar nimeni nu bănuiește că acesta este doar începutul.

Szemfényvesztők

2) Apă pentru elefant (HBO, 20:00)

Jacob(Robert Pattinson) este student la școala veterinară când, dintr-o dată, este inspirat să lase totul în urmă și să se alăture unui circ ambulant. El este atras în lumea magică și captivantă a circului și găsește dragostea în Marlena(Reese Witherspoon). Singura problemă este că ea este căsătorită și face un efort serios pentru a-i rămâne fidelă. Împreună, cei doi îndrăgostiți călătoresc prin America anilor '20 cu Rosie, elefantul catâr.

Vizet az elefántnak (Water for Elephants, 2011)

3) Aș putea fi mama ta (Film Café, 21:00)

Rosie este o mamă singură în vârstă de 40 de ani din Los Angeles. Viața ei nu a decurs chiar așa cum și-a planificat. Emisiunea de televiziune pe care o produce o bagă în probleme serioase; șeful ei sexist o vrea afară, iar asistenta lui Rosie o sabotează în continuare. Acasă, lucrurile nu stau mult mai bine. Fostul soț are un copil cu o femeie mai tânără, în timp ce fiica lor, Izzie, intră în adolescență și, după păpușile Barbie, un coleg de școală pe nume Dylan îi captează toată atenția. Într-o bună zi, tânărul și talentatul actor Adam Perl apare la apelul de casting - iar Rosie este îndrăgostită. El o abordează pe frumoasa producătoare, dar ea crede că nu are cum să se implice cu o fată de vârsta lui...

Anyád lehetnék

4) Zi și noapte (Cinema+, 21:00)

June Havens(Cameron Diaz) începe să creadă că a găsit dragostea adevărată când se îndrăgostește de un bărbat misterios, un anume Miller(Tom Cruise). Toate aceste întâlniri nu pot fi o coincidență, și nu este, pentru că Miller este un agent secret. Înainte ca June să-și dea seama, se află în mijlocul unui joc de spionaj. Nu-i rămâne decât să aibă încredere în simpaticul străin. Împreună, cei doi pornesc într-una dintre cele mai mari aventuri din viața lor, plină de situații uimitoare și periculoase, de intrigi și intrigi. Singura lor șansă de supraviețuire este să aibă încredere unul în celălalt.

Kéjjel-nappal

5) Bătrâna doamnă și bodyguardul (Duna Tv, 22:20)

Doug visează la o carieră de agent imobiliar. Dar, în calitate de gardă de corp a văduvei președintelui, nu prea găsește bucurie în slujba sa, fiind nevoit să îi facă toate capriciile. Încercările sale de a scăpa de această servitoare neplăcută eșuează una după alta, deoarece femeia disperată refuză să se despartă de jucăria ei preferată.

Az öreg hölgy és a testőr