5 filme de duminică seară garantate să te înveseleascăRecomandare de film pentru duminică seara

Nu contează cât de încărcată a fost săptămâna ta, avem o selecție de filme care te vor pune într-o stare de bună dispoziție! Dacă partenerul tău este acasă, implică-l în terapia prin râs din această seară!

Nu există doi fără patru (Film+, 18:50)

Greg și Eliot se întâlnesc pentru prima dată când primesc o ofertă de muncă ciudată. Pentru un milion de dolari fiecare, ei trebuie să înlocuiască doi milionari din Rio care au primit recent amenințări cu moartea. Treaba nu pare dificilă: cei doi tipi duri sunt exact dublurile celor doi milionari. Apar unele probleme: Greg și Eliot nu se suportă din prima clipă în care se întâlnesc. Dar pentru un milion de dolari, ei cred că vor fi dispuși să suporte asta timp de o săptămână. Nu se pot abține, desigur, ca lumea exterioară să nu fie puțin surprinsă când cei doi milionari eleganți și discreți se transformă în scurt timp în băieți duri, cu capul tare și gură-cască.

10 meglepő érdekesség a Nincs kettő négy nélkül című filmről

Omul U.N.C.C.L.E. (RTL Klub, 18:55)

La începutul anilor 1960, un agent CIA, Napoleon Solo(Henry Cavill), și agentul KGB Illya Kuryakin se află într-o misiune comună pentru a opri o organizație criminală misterioasă care are planuri diabolice de a folosi armele nucleare pe care le deține.

Az U.N.C.L.E. embere (The Man from U.N.C.L.E., 2015) - Kritika

De ce are nevoie? (RTL II, 20:30)

Nick Marshall(Mel Gibson), un director de publicitate încrezut, începe să audă gândurile femeilor datorită unui accident cu mingea. La început, talentul său secret are un succes uriaș, dar apoi își dă seama încet-încet că abilitatea sa nu poate înlocui talentul.

Mi kell a nőnek? (What Women Want, 2000)

Iubește-mă dacă poți! (Film Mania, 21:00)

Los Angeles, astăzi - urmărim viețile a unsprezece bărbați și femei. Dragostea și afecțiunea sunt o parte importantă din viața fiecăruia dintre ei. În film, o distribuție superbă împletește poveștile inițial disparate de la o scenă la alta, iar spectatorul este atras imperceptibil mai adânc în fiecare poveste umană, fiecare culoare fiind familiară, fiecare replică autentică, fiecare mișcare la locul ei.

Szeress, ha tudsz!

Consilier juridic avizat (Film Café, 21:00)

Ryan Turner (Charlie Sheen), un broker îndrăzneț, este înșelat grav de un milionar bogat și puternic, Donald Simpson (Barry Newman), ceea ce îl face să piardă totul: banii, slujba și frumoasa lui prietenă Cindy (Denise Richards). Șefa lui Cindy, Page (Angie Harmon), sună pe neașteptate, așteptând cu nerăbdare liniile de ajutor ale lui Cindy în acea zi. Ryan preia în secret rubrica ei de sfaturi de la ziar și se transformă din agent de bursă în magician al inimii. Datorită răspunsurilor sale ingenioase, circulația sa crește rapid și devine mai de succes decât ar fi putut spera vreodată.

Eltanácsolt tanácsadó