5 filme de miercuri seara pe care nu trebuie să le rateziRecomandare de film pentru miercuri seara (01.17.)

Indiferent cât de obositoare a fost săptămâna ta până acum, avem o selecție de filme care te vor înveseli! Dacă partenerul tău este acasă, implică-l în terapia prin râs din această seară!

Colombiana (Film+, 18:55)

1992 Columbia. Cataleya, o fetiță de 9 ani, își vede părinții uciși în fața ei. Ea scapă cu greu din masacru și fuge în Statele Unite cu unchiul ei, gangsterul Emilio. Cincisprezece ani mai târziu, el lucrează pentru ea ca asasin plătit. Cartea sa de vizită - o orhidee desenată pe pieptul victimelor sale - este un mesaj pentru ucigașii părinților săi. Cataleya vrea să se răzbune cu orice preț, chiar dacă asta înseamnă să piardă totul.

Colombiana (Film+, 18:55)

Legenda lui Zorro (AMC, 19:30)

Moștenitor al măștii lui Zorro, Don Alejandro de la Vega s-a căsătorit cu frumoasa Elena de la ultima lor aventură, iar fiul lor, Joaquin, are acum 10 ani. Băiețelul este un fan al eroului Zorro și habar nu are că tatăl său este misteriosul Cavaler Negru. Dar Elena îi oferă soțului ei o alegere: familia sau eroismul. Iar Don Alejandro trebuie să decidă dacă să încerce să-i ajute pe cei căzuți din California sau să-și îndeplinească datoria de șef de familie.

Zorró legendája (2005)

27 extraterestru da (Super TV2, 21:00)

Jane este o tânără serviabilă care merge mereu la nunți și nunți, dar propriile ei relații nu merg nicăieri. Ea este îndrăgostită în secret de șeful ei, dar el este îndrăgostit de Tess, sora lui Jane. Într-o zi, Jane face naveta între două nunți, când îl întâlnește pe Kevin, un reporter care crede că ar putea scrie un articol grozav despre Jane. Pentru că Kevin este un tip cinic și morocănos, ea îl displace din prima clipă în care îl întâlnește. Dar când sora ei îi cere să organizeze nunta ei și a lui George, viața lui Jane ar putea lua o turnură fericită.

27 idegen igen / 27 Dresses, 2008/

Joc de spionaj (Viasat3, 21:00)

Nathan Muir(Robert Redford) a fost unul dintre cei mai buni agenți CIA din toate timpurile și mai are doar câteva zile până la pensionare. Împreună cu elevul său Tom Bishop(Brad Pitt) a călătorit o dată în întreaga lume. Muir plănuiește deja ce va face cu odihna binemeritată când află că Bishop a fost capturat la Beijing și va fi executat sub acuzația de spionaj în decurs de o zi. El este șocat să afle că partenerul său a fost abandonat de agenție, nedorind să riște un conflict internațional. Muir nu poate lăsa să se întâmple asta și se îmbarcă în cea mai periculoasă misiune a vieții sale.

Kémjátszma (Spy Game, 2001)

Argo Acțiune (Film+, 23:20)

În 1979, în Iran a izbucnit o revoluție, iar o mulțime furioasă a luat cu asalt ambasada SUA din Teheran. Șase bărbați au reușit să scape din asediu și au ajuns la ambasadorul canadian, dar a fost doar o chestiune de zile sau de ore până când au fost găsiți. Agentul CIA Tony Mendez(Ben Affleck) a plănuit o misiune pașnică de salvare a civililor pentru a-i scoate ilegal din țară cu ajutorul unor pașapoarte false. Filmul se bazează pe evenimente reale.

Az Argo-akció 2012