5 filme de vineri seară garantate să te pună într-o dispoziție mai bunăRecomandare de film pentru vineri seara (08.03.)

Indiferent cât de obositoare a fost săptămâna ta, avem o selecție de filme care te vor pune într-o dispoziție mai bună! Prindeți din urmă câteva filme minunate în această seară!

Eterna splendoare a unei minți imaculate (Paramount Channel, 18:45)

Joel și Clementine se întâlnesc, ajung să se cunoască și își leagă viețile. Datorită unei noi proceduri, Clementine îl poate șterge pe Joel din memorie. Când el află, ea face la fel. Dar, pe măsură ce trece timpul, apar bucăți din Clementine și el își dă seama că nu poate șterge amintirea ei pentru totdeauna, pentru că dragostea lui pentru ea este eternă și indestructibilă.

Egy makulátlan elme örök ragyogása (Eternal Sunshine of the Spotless Mind, 2004)

Roșu 2 (Film+, 18:50)

Frank Moses(Bruce Willis) este un agent CIA pensionat, care își trăiește anii de pensie în liniște și pace alături de iubita sa, Sarah Ross. Într-o zi, Frank se întâlnește cu Marvin Boggs, care îi spune că informații confidențiale despre fostele lor activități au fost publicate pe WikiLeaks. De asemenea, s-a aflat că au ascuns cândva o încărcătură nucleară numită Nightshade. În consecință, agenții și asasinii încearcă să afle unde se află arma. Frank și Sarah trebuie să fugă, dar Marvin merge cu ei. Prima lor oprire este la Paris, dar nu va fi destinația finală...

Red 2

catcatcher (amc, 19:40)

Grga Pitic - nașul țiganilor și regele gropilor de gunoi - și Zarije, mândrul proprietar al unei fabrici de ciment, sunt prieteni vechi, deși nu s-au mai întâlnit de 25 de ani. Ajunși acum la optzeci de ani și luptându-se cu boala, cei doi bătăuși au împărtășit un respect reciproc pentru păcat și pedeapsă. Fiul lui Zarije, Matko, un pierde-vară care nu îndrăznește să-i ceară socoteală tatălui său, împrumută bani de la Grga pentru a cumpăra o încărcătură de benzină pentru tren. Matko, încurajat de reușita stratagemei sale, îi propune lui Dadan Karambolo, regele drogurilor și al gangsterilor țigani, să îl implice în afacerea cu benzină. Dar Dadan, fără scrupule, îl înșală și nu-i lasă altă opțiune decât să accepte cererea de compensație a lui Dadan - să se căsătorească cu fiul său Zaré cu sora lui Dadan, Afrodita.

Macskajaj

Julieta cea minunată (Duna Tv, 20:25)

Filmul se petrece în culisele lumii teatrului londonez din anii 1930. Eroina ei, Julia Lambert, este talentată și frumoasă: Londra este la picioarele ei. Piesa este totul pentru Julia, dar atât de mult încât ea joacă mereu un rol. Chiar și atunci când se îndrăgostește de un bărbat mult mai tânăr decât ea. Chiar și atunci când tânărul ei iubit își alege un naiv aspirant, potrivit vârstei sale. Și chiar și atunci când tânărul infidel caută protecție la Julia pentru a o ajuta pe noua sa iubire să-și lanseze cariera.

Csodálatos Júlia (Being Julia, 2004)

Îmi aranjez eu înmormântarea (Film Mania, 21:00)

De ani de zile, orășenii au fost îngroziți de Felix Bush, care trăiește singur în cabana sa din pădure. Cu toate acestea, oamenii cred că bărbatul este vinovat de crime de nedescris, ucigând cu sânge rece și chiar conspirând cu diavolul. Evitat de toți ca și cum ar fi bolnav de ciumă, Felix se duce într-o zi în oraș pentru a-și aranja propria înmormântare cu antreprenorul de pompe funebre. Bineînțeles, nu se gândește la o ceremonie normală: vrea să facă parte din eveniment și să fie în carne și oase - ceea ce înseamnă că fiecare păgubit este obligat să spună o poveste legendară despre el. Asistentul antreprenorului se apropie de bătrânul excentric. Piesele se așează încet la locul lor, dezvăluind detaliile unui secret întunecat și ale unei puternice relații de dragoste.

A temetésem szervezem