5 filme de vineri seară garantate să te pună într-o dispoziție mai bunăRecomandare de film pentru vineri seara (04.27.)

Indiferent cât de obositoare a fost săptămâna ta, avem o selecție de filme care te vor pune într-o dispoziție mai bună! Prindeți din urmă câteva filme minunate în această seară!

Parisul poate aștepta (HBO, 18:25)

Anne a ajuns la răscruce de drumuri. Ea a fost mult timp soția unui producător de film de succes și muncitor. Dar soțul ei o neglijează.
Dintr-o dată, ea se trezește într-o trăsură în drum de la Cannes la Paris cu unul dintre partenerii de afaceri ai soțului ei. O călătorie de afaceri planificată pentru șapte ore se transformă într-o aventură de două zile fără griji, plină de distracție, vin, mese intime, râsete, contemplare și romantism. Anne își dă seama că această călătorie reprezintă posibilitatea unei vieți noi, mai bune.

Párizs még várhat

The Cleaner (Paramount Channel, 18:50)

Reverendul Walter Goodfellow este ocupat să scrie cea mai bună predică din viața sa. Între timp, el nu observă că soția sa Gloria se culcă cu un antrenor de golf obraznic, fiica sa Holly se culcă cu un bărbat diferit în fiecare săptămână, iar fiul său Petey este ținta hărțuirii la școală. Dar Gloria s-a săturat de câinele care latră al vecinului, de căsnicia înstrăinată și de comportamentul nepotrivit al copiilor ei adolescenți. În nopțile nedormite, ea se roagă pentru izbăvire, care vine sub forma bătrânei menajere Grace. Mătușa amabilă are propria ei idee despre cum să facă ordine în casa Goodfellow.

Az eltakarítónő

Fostul soț reîncărcat (Prime, 21:00)

Într-o zi, Milo, vânătorul de recompense, primește o misiune specială. El trebuie să o prindă pe fosta lui soție, o jurnalistă fugară. Începe jocul de-a șoarecele și pisica între foștii soți. Nicole, fosta soție, investighează o crimă, iar Milo încearcă să dea de urma ei. Curând, însă, noi personaje intră în scenă și trebuie să evadeze împreună.

Exférj újratöltve (The Bounty Hunter, 2010)

Fata cu nouă peruci (Duna Tv, 21:25)

Plină de viață și curajoasă, Sophie, în vârstă de 21 de ani, este pe punctul de a începe facultatea și de a-și începe viața independentă, când este diagnosticată cu cancer. Viața ei este dată peste cap. Trecând peste șocul inițial, Sophie decide să nu renunțe, să trăiască, să lupte împotriva bolii sale pentru tot ceea ce îi oferă viața: visele, petrecerile, fericirea, cuceririle. Cu toate acestea, ca urmare a tratamentelor, se confruntă cu faptul că aspectul ei se schimbă. Ea decide să nu aștepte până când îi cade părul după chimioterapie. Refuză să lase boala să o afecteze în vreun fel, așa că se rade singură.

Lány kilenc parókával

(amc, 22:00)

Cea mai mare față din campus este Van Wilder. Toată lumea știe că este cel mai tare tip, că organizează cele mai bune petreceri și că toți cei care contează se întâlnesc cu el. Wilder a avut timp să ajungă până aici, fiind la universitate de șapte ani. Când Gwen, o tânără jurnalistă de la ziarul universității, începe să investigheze misteriosul băiat de aur, viețile celor două sunt date peste cap.

Buliszervíz