5 filme de vineri seară garantate să te pună într-o dispoziție mai bunăIndiferent cât de obositoare a fost săptămâna ta, noi ți-am pregătit o selecție de filme care te vor pune instantaneu într-o dispoziție mai bună! În această seară veți putea să vă ghemuiți în fața unor filme de excepție!

Polițiștii întunecați 3 (Cinema+, 18:55)

Datorită unei bucle temporale, agentul K dispare de pe fața pământului fără urmă. Partenerul său credincios, J, se întoarce în trecut pentru a descoperi conspirația și a afla adevărul. El călătorește în 1969, unde, cu tânărul K alături de el, are la dispoziție o singură zi pentru a-și salva partenerul și pentru a asigura viitorul agenției și al omenirii.

Sötét zsaruk 3.

Nu am nevoie de tine suficient (Duna Tv, 20:25)

Bărbați și femei. Unul a venit de pe Marte, celălalt de pe Venus, iar acum sunt forțați să trăiască împreună pe planeta Pământ. Dar nu este întotdeauna ușor, pentru că ele sunt adesea încurcate una în cealaltă. Uneori sunt sinceri, alteori mint, iar oricine pretinde că cunoaște sexul opus este fie nebun, fie minte, dar chiar dacă este complet serios, se înșeală. You're Not Enough este un portret al unor tineri din Baltimore cu relații încurcate, ratate, irosite sau neînțelese.

Nem kellesz eléggé (He's Just Not That Into You, 2009)

Marele necaz (Film Mania, 21:00)

Este vorba de China la începutul anilor 1900. Marina privește neputincioasă cum o bandă de pirați contrabandiști - renegați conduși de maleficul Lo - terorizează întreaga țară. Dragon Ma (Jackie Chan - În formă maximă, Regatul interzis) nu are de gând să stea cu mâinile în sân și să asiste la eșecul marinei: el este hotărât să îi oprească pe răufăcători cu orice preț.

A nagy balhé ('A' gai waak, 1983)