6 filme de miercuri seară garantate să te înveseleascăRecomandare de film pentru miercuri seara (01.10.)

Indiferent cât de obositoare a fost săptămâna ta până acum, avem o selecție de filme care te vor înveseli! Dacă partenerul tău este acasă, implică-l în terapia prin râs din această seară!

Fete obraznice (Paramount Channel, 19:00)

Cady Heron(Lindsay Lohan) a crescut în "sălbăticia" Africii. După 15 ani, se mută înapoi în Chicago cu părinții ei, care o înscriu pe Cady la un liceu american foarte obișnuit. Aici descoperă că acest liceu și fetele din el sunt mult mai dure și mai crude decât în junglă. Conducătoarea acestei jungle este Regina George(Rachel McAdams), o maestră a intrigilor și a conspirațiilor. Și în această lume, Cady trebuie să învețe să se apere și să lupte.

Bajos csajok (2004)

Gardienii Galaxiei Vol. 2 (HBO, 20:00)

În timp ce King's Chooser #2 rulează, aventurile echipei continuă în Guardians of the Galaxy Vol. 2, produs de Marvel, care îi duce pe aceștia în cele mai îndepărtate zone ale cosmosului. Gardienii au multe de făcut pentru a-și păstra familia nou-înființată împreună, descoperind în același timp mai multe despre adevăratul tată al lui Peter Quill. Vechii adversari devin noi aliați, iar favoriții fanilor din paginile benzilor desenate vin în ajutorul eroilor noștri, în timp ce Universul Cinematografic Marvel continuă să se extindă.

A galaxis őrzői 2.

Omniscientul (Film Café, 21:00)

Toată lumea vrea să îl întâlnească pe autorul bestsellerului de succes mondial Eu și Dumnezeu. Secretul succesului cărții este că a redefinit spiritualitatea pentru toate generațiile. Dar Arlen Faber, un scriitor morocănos și țâfnos, nu are nicio reținere în a face scandal. Vrea să fie lăsat în pace și a reușit până acum să-și păstreze secretă identitatea. Dar totul se schimbă atunci când Kris Lucas, proprietarul librăriei, și Elizabeth, o mamă singură care își crește copilul, descoperă cine este el cu adevărat. Ea este cea la care se uită pentru a găsi soluția la problemele lor. Dar Arlen habar nu are cum să le răspundă la întrebări.

A mindenttudó

Happy Daddy 2 (Paramount Channel, 21:00)

George Banks simte că, în sfârșit, are parte de liniște sufletească. Fiica lui s-a căsătorit - el a fost împotrivă - și ea și soțul ei sunt fericiți, așa că nu are de ce să se plângă. Dar, într-o zi, toată această liniște a minții dispare, iar Annie și soțul ei anunță că vor avea un copil. Și soția lui Banks, Nina, anunță vestea că așteaptă un copil.

örömapa 2

Fata mea e prea bună pentru mine (SuperTV2, 21:00)

Kirk nu este tocmai un model de succes: slujba lui este plictisitoare, lucrează ca agent de securitate la un aeroport, deoarece nu și-a îndeplinit încă visul de a deveni pilot. Nu arată ca un erou de acțiune, iar interpretarea sa nu este deosebit de captivantă. De aceea, este incredibil de surprins când, din întâmplare, o întâlnește pe frumoasa Molly, care îi atrage atenția. Nu poate înțelege cum o femeie atât de bună poate fi atrasă de un tip atât de jalnic.

Túl jó nő a csajom

Băieți răi - Pentru ce sunt băieții răi? (TV2, 22:25)

Mike Lowrey(Will Smith) și Marcus Burnett(Martin Lawrence) au personalități foarte diferite, Mike fiind băiatul frumos și fanfaron, iar Marcus, familistul cu capul mare. Nu sunt doar prieteni, ci și colegi, lucrând împreună în cadrul diviziei de narcotice a poliției din Miami. Cineva fură heroină în valoare de 100 de milioane de dolari din depozitul poliției. Unul dintre hoți, fostul polițist Eddie Domingez, începe să împrăștie banii a doua zi, dar nu se așteaptă ca prostituata de lux Max, o bună prietenă a lui Mike, să îl sune pe detectiv. Din nefericire, ajung târziu la fața locului, gangsterii morocănoși i-au ucis pe toți, singura pe care nu o pot prinde este Julie, fata care a fugit la baie și cu care doar Mike Lowrey vrea să vorbească.

Csúszik a Bad Boys 3, megvan a rendező, visszatérnek a sztárok