6 filme de miercuri seara pe care nu trebuie să le rateziRecomandare de film pentru miercuri seara (02.28)

Spre sfârșitul iernii, rezervele tale de energie sunt complet epuizate și ai prefera să te ghemuiești pe canapea toată noaptea? Alegeți un film cu care să vă relaxați pentru o experiență de relaxare completă.

Piedone în Africa (Mozi+, 18:45)

Piedone (Bud Spencer) își găsește informatorul african mort. El pornește imediat în căutarea ucigașului și se trezește în curând în Africa de Sud, unde trebuie mai întâi să aibă grijă de un băiat orfan care nu vrea să-l părăsească nicio clipă. Investigația îl conduce la proprietarul unei mine de diamante, care își petrece timpul la vânătoare de nasuri. Nu degeaba, el reușește să facă rost de medicament în restul lumii prin prinderea ilegală a animalelor. Singura întrebare este de ce câinii poliției nu găsesc ascunzătoarea.

Piedone Afrikában

Ore (Film Mania, 19:05)

Pe 29 august 2005, Nolan (Paul Walker) ajunge la un spital din New Orleans pentru că soția sa însărcinată, Abigail (Genesis Rodriguez), a intrat în travaliu. Dar, într-o clipită, cea mai frumoasă zi din viața lui Nolan se transformă într-un coșmar: soția sa moare la naștere, copilul său se luptă să supraviețuiască într-un incubator, iar uraganul Katrina este în creștere. În curând începe evacuarea spitalului, dar bărbatul refuză să-și abandoneze copilul, care probabil nu ar supraviețui peste noapte fără incubator. Timpul se scurge, curentul este oprit, generatorul cedează, iar apa inundă încet totul.

Órák (Hours)

Dante pokla (AMC, 20:00)

Geologul Harry Dalton sosește în Dante's Peak, un orășel de la poalele Munților Cascade, pentru a investiga un vulcan activ din apropiere. Rezultatele sunt îngrijorătoare, dar locuitorii speră că nimic nu va merge prost. Șeful lui Dalton ajunge și el la fața locului și, pe baza măsurătorilor recente, spune că nu există niciun pericol de erupție. Dar Dalton vede situația altfel. Singura care îi crede bănuiala este Rachel Wando, primarul orașului, cu care dezvoltă o atracție reciprocă. Când prezicerea lui Dalton se adeverește, un dezastru teribil amenință orașul.

Dante pokla (Dante's Peak, 1997)