6 filme de miercuri seara pe care nu trebuie să le rateziRecomandare de film pentru miercuri seara (01.31.)

Indiferent cât de obositoare a fost săptămâna ta până acum, avem o selecție de filme care te vor pune într-o dispoziție mai bună!

Taxi (AMC, 18:20)

Daniel, fost băiat de pizza, lucrează acum în domeniul taximetriei. A spune că acest tip este un pasionat de viteză nu este nici pe departe o descriere a realității. Motocicleta sa este turboalimentată până la plafon, așa că, dacă apasă suficient de tare pedala de pe marginea dreaptă, nu există niciun radar al poliției care să-l prindă. Dar ghinionul îl găsește pe Daniel - sub forma polițistului Emilien - care tocmai a fost tras pe dreapta pentru a opta oară pentru că a condus. Dacă Daniel vrea să își păstreze mașina, trebuie să accepte oferta polițistului: să-l ajute să prindă hoții de bănci germani care golesc seifurile orașului și apoi pleacă cu super-mașinile lor. "Știe să conducă o mașină?

12 dolog, amit még biztosan nem hallottál a Taxi című filmről

Total Recall (Cinema+, 18:50)

Agentul secret Doug Quaid este supus unei proceduri speciale pentru a-și șterge amintirile, dar se îndrăgostește de femeia care va executa sentința. Quaid devine suspicios și încearcă să își limpezească mintea, ceea ce îl duce pe Marte, unde află adevărul teribil despre trecutul său și își îmbrățișează destinul de a-l distruge pe nemilosul răufăcător care i-a răpit trecutul.

Total Recall - Az emlékmás (Total Recall, 1990)

Love Actually (AMC, 20:00)

Nimeni nu poate evita dragostea. Este prezentă în viața bogaților și a săracilor, a tinerilor și a bătrânilor, a celor singuri și a celor căsătoriți.
Povestea este plasată în orașul Londra, cunoscut mai degrabă pentru vremea mohorâtă decât pentru atmosfera romantică. Este locul unde trăiesc și se îndrăgostesc un prim-ministru necăsătorit, un băiat orfan, un star rock infirm și un scriitor dezamăgit. Viața nu este un vârtej de vânt, unora le merge, altora nu, și de aceea ne putem simți norocoși sau ghinioniști că am fost loviți de săgeata lui Cupidon. Lumea fermecată din perioada de dinaintea Crăciunului creează atmosfera perfectă pentru ca această poveste de dragoste complicată să se răsucească și să se desfășoare. Sfârșitul poate fi fericit, sau palpitant de complicat, sau dulce-amărui, dar nu este niciodată plictisitor.

Igazából szerelem /Love Actually, 2003/

Dreptul de a număra (HBO, 20:00)

Sfârșitul anilor '50: Statele Unite ale Americii se află într-o cursă uluitoare pentru a învinge Rusia în cursa spațială. Dar se pare că banii, inteligența și determinarea sunt toate în criză... când găsesc o flacără neexploatată, neexploatată, pe care nimeni nu s-a gândit să o folosească până acum. La urma urmei, ei sunt suspecți la mai multe niveluri: femeile și negrii. Cele trei femei sunt adevărate computere umane: nimeni nu înțelege cum pot face calculele pe care le fac, dar ele urcă cu viteza rachetei în rândurile NASA, unde lucrează cei mai mari oameni de știință ai epocii. Scopul: să îl ducă pe John Glenn în spațiu... și apoi să îl aducă acasă.

A számolás joga (Hidden Figures, 2017)

Bărbatul de 100 de ani care a ieșit pe fereastră și a dispărut (Film Café, 20:55)

Allan Karlsson(Robert Gustafsson) este pe cale să împlinească 100 de ani, iar azilul său de bătrâni este ocupat cu pregătirile pentru marea sărbătoare. Celebrul este singurul căruia nu-i pasă, așa că pleacă. Cu puținii bani pe care îi are, își cumpără un bilet de autobuz, dar în curând găsește o geantă plină de bani și devine un om bogat. Dar geanta lipsește pentru alții, iar poliția și traficanții de droguri sunt pe urmele lui.

A százéves ember, aki kimászott az ablakon és eltűnt

Eu și prințul meu (SuperTV2, 21:00)

O studentă americană răutăcioasă și nebună care iubește motocicletele și tot felul de sălbăticiuni intră în bucluc. Ea se îndrăgostește. Ea este "ultima fată neangajată" din orașul natal. Tipul cu care lucrează la cantina universității este la început foarte neatrăgător. Apoi, el o ajută să se pregătească pentru seminarul ei despre Shakespeare (știe cumva multe despre prinții danezi), ea îl ajută la lecția de chimie și în curând se îndrăgostesc. Ar fi trăit fericiți până la adânci bătrâneți dacă nu s-ar fi dovedit a fi arhiducele danez care a fugit în Wisconsin pentru a scăpa de paparazzi. Este jenată, jignită și vrea să se despartă - dar nu poate. În schimb, ea merge în Danemarca pentru a afla cum sunt arhiducii în vechea Europă și cum este să fii arhiducesă sau, mai târziu, regină în această țară.

Én és a hercegem