7 comedii hilare cu Tim Allen pe care trebuie să le vezi neapăratCele mai bune filme ale lui Tim Allen

Tim Allen s-a născut la 13 iunie 1953 în Denver, SUA, fiind cel mai mare dintre cei cinci frați. Și-a început cariera de comediant în 1975, făcându-și prima apariție ca parior în Detroit, unde a ajuns în curând la televiziune, iar în scurt timp a devenit un obișnuit al The Comedy Store din Los Angeles. În cele din urmă, Allen a devenit celebru ca actor de serial, jucând în telenovela ABC Home Improvement din 1991 până în 1999, care în ultimul sezon a avut încasări de peste 1 milion de dolari pe episod. Filmul său din 1994, Winterfell, a avut un mare succes de box office ca film de familie, iar în acel an au fost publicate două cărți de succes.

Pentru a-i sărbători ziua de naștere, am realizat o selecție a câtorva dintre filmele noastre preferate cu Tim Allen. Lasă-ne sfaturile tale în comentarii!

7.

Procurorul districtual Dave Douglas (Tim Allen) este desemnat să se ocupe de un caz plin de scandaluri, apărarea unui laborator acuzat de teste ilegale pe animale. Din greșeală, Dave este infectat cu un ser top-secret care induce mutații genetice și îl transformă într-un câine. După ce familia sa îl adoptă pe tipul remarcabil de inteligent, acesta se confruntă în sfârșit cu realitatea. Lui Dave nu i-ar plăcea nimic mai mult decât să ducă din nou o viață normală.

Összekutyulva (The Shaggy Dog, 2006)

6. Total Chaos (Big Trouble, 2002)

Sub linia orizontului din Miami, oamenii nu trăiesc doar sub razele soarelui. Există suficientă umbră și întuneric. Cineva "uită" o servietă ciudată în oraș. Un singur om este hotărât să pună mâna pe servietă. Arthur Herk are reputația de om de afaceri corupt. Doi asasini sunt pe punctul de a-l ucide când se duc după servietă. Între timp, soția și fiica neglijată a lui Arthur caută în afara casei obiectul noii lor iubiri. Servieta nu este de găsit nicăieri, dar tot mai mulți polițiști și agenți apar în căutarea ei...

Totál káosz (Big Trouble, 2002)

5. Crăciunul cu familia Kranks (2004)

Luther Krank are un pantof de zăpadă plin de Crăciun. De comun acord cu soția sa, el decide să sfideze așteptările vecinilor și obiceiurile din decembrie și să călătorească spre un climat mai cald pentru a scăpa de circul din timpul festivalului de dragoste. Lista de călătorie este deja făcută și toată strada este deja supărată când fiica cuplului, care locuiește în Peru, anunță că vrea să petreacă Crăciunul acasă. Cuplul Krank are la dispoziție o singură zi pentru a restabili pacea cu familiile de pe stradă și pentru a crea o casă de Crăciun liniștită - cu oameni de zăpadă, cadouri și bomboane de zahăr.

Krankék a Kelekótya karácsonya (Christmas With the Kranks, 2004)

4. Faterok motoron (Wild Hogs, 2007)

Un om nu îmbătrânește niciodată din cauza faptului că este dur. Patru buni prieteni de vârstă mijlocie decid să lase în urmă mizeriile vieții de zi cu zi pentru un weekend, să își îmbrace jachetele de piele și să se plimbe cu motocicletele pe nesfârșita autostradă americană. Dar este o provocare mai mare decât au crezut și, în curând, au un gând dureros că poate sunt prea bătrâni pentru asta.

Faterok motoron (Wild Hogs, 2007)