7 dintre cele mai bune filme ale lui James Belushi pe care ar fi păcat să le rateziCele mai bune filme ale lui James Belushi

Cu peste 60 de filme la activ, sărbătoritul acestei săptămâni este James Belushi. Actorul născut în Chicago, cu rădăcini albaneze, a călătorit în întreaga lume ca actor de comedie și de acțiune. Viața sa de familie nu a fost ușoară, dar talentul său ceresc pentru actorie era deja evident în școala primară. Iată o selecție a unora dintre cele mai bune lucrări ale sale.

Topul nostru se bazează exclusiv pe propria noastră părere! Am ratat filmul tău preferat al actorului aniversat? Vă rugăm să ne anunțați în comentarii, sau Pe pagina noastră de Facebook în comentarii ce producție cu James Belushi ți-a plăcut cel mai mult!

7. Domnul Destin (1990)

Nu trece o zi fără ca Larry să nu se gândească la acea lovitură greșită de la acel meci de baseball cu zeci de ani mai devreme. Dacă ar fi dat lovitura atunci, acum nu ar mai fi fost un cățeluș plictisitor și nudist, ci poate o vedetă populară și bogată în pietre, înconjurată de mașini de vis, case de vis și femei de vis! Dar ce e făcut e făcut. Trecutul nu poate fi schimbat... sau cel puțin așa știam. Dar Larry se împiedică la propriu de un străin ciudat, iar când se trezește, se trezește în viața fantastică pe care credea că va fi mereu un vis! Conacul uriaș al lui Larry, bogat și de succes, este împânzit de mașini sport scumpe, iar soția lui arată de parcă tocmai a ieșit de pe podiumul unei case de modă! Este un miracol! Larry are o nouă șansă, o nouă viață. Îi va lua câteva zile să realizeze că viața asta nu e numai aluat!

Mr. Végzet (Mr. Destiny, 1990)

6. A fost odată ca niciodată o crimă (1992)

Un cuplu cu glas frumos găsește un câine pierdut și îl duce la adresa de pe zgardă în speranța unei recompense consistente. Dar în loc de bani, acolo îi așteaptă un cadavru, iar poliția îi arestează împreună cu alți cinci suspecți. Fiecare dintre ei încearcă să iasă din situația dificilă cu o serie de trucuri și minciuni...

Volt egyszer egy gyilkosság (Once Upon a Crime..., 1992)

5. Noul diri (1987)

Lecția este de doar două cuvinte: niciodată! Furt. Droguri. Asalt. Violul. Liceul Brandel este dominat de adolescenți mafioți și traficanți de droguri. Criminalitatea a devenit un mod de viață pentru studenți, iar bandele înarmate cu cuțite controlează totul. Într-o situație care pare fără speranță, este numit un nou director. Singurul scop al lui Rick Latimer (James Belushi) este de a reduce răspândirea criminalității. Împreună cu șeful securității, au început să lucreze la curățarea școlii.

Az új diri (The Principal, 1987)

4. Filofax, sau cartea destinului (1990)

În timpul unei călătorii de afaceri de weekend, un director de publicitate la modă își pierde toate dosarele, cărțile de credit și cărțile de identitate. Își dă seama că aceste hârtii i-au creat și susținut întreaga identitate, fără ele viața lui s-ar fi prăbușit. În același timp, izbucnește o revoltă la închisoarea orașului, care este folosită pentru a permite unui deținut popular (James Belushi) să se strecoare din închisoare fără a fi observat pentru a asista la un meci de baseball și a se întoarce acasă fără incidente. Pe drum, găsește hârtiile publicitarului și începe să le folosească. El excelează în publicitate, în curtare și în a ajunge la joc. În cele din urmă, însă, se pare că a mers prea departe.

Filofax, avagy a sors könyve (Taking Care of Business, 1990)