7 dintre filmele noastre preferate din copilărie, de care nu ne săturăm niciodată7 dintre filmele noastre preferate din copilărie, de care nu ne săturăm niciodată

Unii oameni își amintesc din copilărie de cock-a-doodle-doo, de acadeaua de cartofi și de trabant. Pentru noi, acestea sunt producțiile care ne readuc în memorie acele dimineți de weekend fără griji. Iată șapte dintre filmele copilăriei noastre care ne-au rămas cel mai mult timp în minte. Bucurați-vă de nostalgie!

1) Micuța prințesă (1995)

Un lungmetraj bazat pe romanul "The Little Princess of the Attic" de F.H.Burnett. Povestea este despre o fată pe jumătate orfană care se întoarce acasă în Anglia împreună cu tatăl ei după o călătorie în India. Micuța noastră protagonistă este trimisă la un internat unde soarta ei ia brusc o întorsătură nefastă după moartea tatălui ei. Apoi se întâmplă un eveniment neașteptat.

A kis hercegnő 1995

Se poate întâmpla orice cuiva care știe că este cu adevărat o mică prințesă.

2) Aventurile regale ale lui Annie (1995)

Acest film clasic este despre o fetiță dulce, jucăușă și cu urechi roșii, ai cărei părinți nu mai sunt în viață. Ea este găzduită de un bătrân. Firea ei aventuroasă și curioasă o bagă în necazuri, apoi noii ei prieteni o salvează.

Annie királyi kalandja 1995

Ashley Johnson, alias "Marea aventură a lui Annie".

3) Richie Rich - Bad Bone Boils Over (1994)

După cum sugerează și numele, este vorba despre un băiat foarte bogat. Când era bebeluș, avea dolari atârnați deasupra patului său, are propriul munte cu chipul familiei sculptat în el, poate mânca prânzul de la propriul McDonald's din camera alăturată și are chiar propriul roller coaster. Dar, pe lângă faptul că are totul, cel mai important lucru care lipsește din viața lui sunt prietenii.

Richie Rich - Rosszcsont beforr 1994

Macaulay Culkin, într-un alt film genial după "Scramble, hoți!".

4) Wonder Woman (2002)

Un băiețel orfan trăiește într-un centru de plasament și visează să devină un baschetbalist celebru alături de familia sa. Într-o zi, se întâmplă un miracol și un fulger îi lovește pantofii agățați de un stâlp de iluminat, oferindu-i un talent la baschet care atrage toate privirile. Viața lui ia o întorsătură și își găsește o familie cu unul dintre jucătorii săi favoriți.

Csodacsuka 2002

Lil' Bow Wow a devenit un star după ce un fulger i-a lovit pantoful.