7 filme de duminică seară garantate să te înveseleascăRecomandare de film (12.30.)

Oricât de obositoare ar fi următoarea săptămână, avem o selecție de filme care te vor pune într-o dispoziție mai bună! Dacă partenerul tău este acasă, implică-l în terapia prin râs din această seară.

(1) Urmărire criminală (18:40, Film+)

Wilbur Walsh(Bud Spencer) și Matt Kirby(Terence Hill) rătăcesc prin port în încercarea de a găsi o slujbă. Dar cuplul ciudat nu are prea mult noroc: în loc să muncească, trebuie să se consoleze cu niște gangsteri locali și câteva mașini pe care să le bată. Deci, se hotărăsc să jefuiască un supermarket, dar treaba merge prost; în loc să intre pe ușa din spate a magazinului, dau buzna pe ușa secției de poliție locale. Pentru a evita arestarea, aceștia se dau drept ofițeri de poliție. De partea bună a legii, nu se mint singuri: între investigațiile curente care îi lasă cu gura căscată, investighează moartea misterioasă a unui chinez și, dacă tot se ocupă de asta, le place să repare și maxilarele și alte părți ale corpului răufăcătorilor din cartier care amorțesc la impact.

10 meglepő érdekesség a Bűnvadászok című filmről

(2) Yogi Yogi (RTL Klub, 18:45)

Există multe feluri de urși în lume, mari și mici, polari și bruni, din pădure și din mediul urban, dar cel mai faimos, cel mai amuzant și cel mai înfometat urs din istoria lumii este cu siguranță ursul Yogi, care, împreună cu prietenul și elevul său credincios Boo Boo, jefuiește coșurile cu mâncare ale picnicarilor din parcul Jellystone. Dar viața nu este numai fagure de miere: parcul național are din ce în ce mai puțini vizitatori, așa că primarul, avid de bani, decide să vândă zona. Acest lucru nu numai că ar strica plăcerea drumeților, dar ar face ca urșii să rămână fără adăpost. Laci Laci nu a avut niciodată atâtea probleme. Trebuie să demonstreze că este mai deștept decât un urs obișnuit și este chiar nevoit să încheie o alianță cu vechiul său dușman, paznicul de vânătoare, pentru a-și proteja casa.

Maci Laci

(3) Asul de la mall (TV2, 18:55)

Paul Blart arată din exterior ca un simplu agent de securitate, ușor obez, de la un mall. Dar exteriorul său obișnuit ascunde o inimă caldă și curajoasă. Singura ambiție a lui Paul este să lase în urmă scuterul electric cu care se plimbă pe coridoarele mall-ului și să iasă pe străzi ca polițist pe motocicletă. Când infractorii pătrund în mall și iau ostatici, Paul nu ezită să demonstreze că nu se teme de nimic.

A pláza ásza (Paul Blart: Mall Cop) - Kevin James

(4) Dennis, tipul cel rău (RTL+, 19:05)

Poate o tornadă? O turmă de animale care a luat-o razna? Sau vreun alt dezastru natural? Haide, e doar Dennis the Menace! Domnul Wilson cunoaște tunetul, dar tot nu se poate controla. În clipa în care capul de dovleac blond apare peste gard, sângele îi urcă în creier, fața i se crispează într-o grimasă infernală, din piept îi izbucnesc mormăieli nearticulate și gura începe să ezite. Obiectul urii sale și proprietara bobului blond este o fetiță de șase ani care are întotdeauna intenții bune, mai ales pentru unchiul Wilson. Dar ceea ce nu-l poate ajuta este că cele mai bune intenții se întorc întotdeauna împotriva lui.

Dennis, a komisz /Dennis the Menace, 1993/

(5) Campionul câinilor (RTL Klub, 20:10)

Este firesc ca un dentist din Miami obișnuit cu confortul să nu se simtă în largul său în Alaska. Asta dacă mai adăugăm și faptul că are de-a face nu doar cu elementele, ci și cu opt câini de sanie feroce. Ted Brooks, dentistul din Miami, călătorește în Alaska pentru a-și prelua moștenirea. Când ajunge, descoperă că a moștenit o haită ostilă și indisciplinată de șapte câini de sanie siberieni și un border collie. De asemenea, eroul nostru se întâlnește cu un bătrân morocănos, Thunder Jack, care are o slăbiciune pentru câini și care va folosi orice mijloace necesare pentru a-l trimite pe fricosul de oraș înapoi în zone mai calde. Dar Ted acceptă provocarea, rămâne în Alaska și decide să învețe să se dea cu sania trasă de câini, indiferent de situație.

Kutyabajnok (2002)

(6) Ultimul Vegas (Film+, 20:55)

Billy(Michael Douglas), Paddy (Robert De Niro), Archie (Morgan Freeman) și Sam(Kevin Kline) sunt prieteni buni încă din copilărie. Atunci când Billy, eternul burlac, decide să se căsătorească, grupul se îndreaptă spre Las Vegas pentru a se distra într-un mod care le contrazice vârsta. Când ajung, descoperă că orașul păcatului s-a schimbat mult de-a lungul deceniilor. Dar asta nu ar trebui să îi împiedice să sărbătorească nunta viitoare a prietenului lor cu o petrecere a burlacilor cu adevărat memorabilă.

Last Vegas (2013)

(7) Knocked up (Viasat 3, 21:00)

Viața lui Alison, în vârstă de 24 de ani, se schimbă radical după o noapte de petrecere. Reporterul de televiziune, cu o minte unică, se îmbată ușor și se încurcă cu Ben, un om leneș. După această aventură ciudată, Alison este șocată să descopere că este însărcinată. Deși se decide relativ repede să crească copilul, îi este mai greu să se gândească cum să-i dea vestea lui Ben. Ea este reținută de faptul că știe că el nu este pregătit pentru paternitate și angajament. Următoarele nouă luni vor fi o perioadă crucială în viața lor.

Felkoppintva /Knocked Up, 2007/