7 filme de duminică seară garantate să te înveseleascăGhid de film (12.02.)

Oricât de obositoare ar fi următoarea săptămână, avem o selecție de filme care te vor pune într-o dispoziție mai bună! Dacă partenerul tău este acasă, implică-l în această seară într-o terapie prin râs.

(1) Masca lui Zorro (18:00, Prime)

De ani de zile, Don Diego de la Vega(Anthony Hopkins) a dus lupta împotriva crudului guvernator ascunzându-se în spatele măștii lui Zorro. Dar bărbatul care dă iluzia unui erou invincibil și neînfricat este la fel de mult în carne și oase ca oricine altcineva, iar într-o zi guvernatorul reușește să-l încolțească. Soția sa este ucisă, fiica sa este pusă sub tutelă, iar el însuși este aruncat în închisoare. Abia după 20 de ani evadează din spatele gratiilor, dar până atunci este prea bătrân pentru a-și mai pune vechea mască. Soarta îl aduce împreună cu un tânăr tâlhar(Antonio Banderas) care ar putea fi demn de masca lui Zorro.

Zorro álarca (The Mask of Zorro, 1998)

(2) Înapoi în viitor 2 (18:45, Viasat3)

Călătoria în timp a lui Marty și Doc a rezolvat unele dintre problemele familiei McFly, dar când se întorc, se confruntă cu realitatea că cineva a dat timpul peste cap. Așa că nu au de ales decât să pornească într-o altă aventură: să călătorească în 1995 și să-l oprească pe Biff, care încearcă să le facă viața mizerabilă în toate modurile posibile.

Vissza a jövőbe

(3) The Yes Man (19:00, Cool Tv)

Carl nu spune niciodată "da" la nimic: el este o dogmă a negării. Dar vine un moment în care abordarea sa față de viață eșuează și omul extremelor decide să-și schimbe strategia: de acum înainte, va spune da la orice. Se alătură unui grup de auto-ajutorare al cărui guru este atât de convingător, încât îl urmează necondiționat. Totuși, acest lucru îi creează tot mai multe probleme și nu este deloc sigur că noua strategie va fi mai eficientă decât cea veche.

Az igenember

(4) Lifetime (21:00, Duna Tv)

Philippe, un aristocrat francez bogat, caută o asistentă permanentă în apartamentul său parizian după ce un accident îl lasă paralizat de la gât în jos. Mulți oameni candidează pentru acest loc de muncă, printre care Driss, un tânăr senegalez care tocmai a fost eliberat din închisoare. Două lumi necunoscute se întâlnesc, dar între cei doi se leagă o prietenie de-o viață, în timp ce pornesc într-o serie de aventuri nebunești și îndrăznețe.

10 meglepő érdekesség az Életrevalók című filmről

(5) Călătorie spre centrul Pământului (21:00, Cool Tv)

Aventurosul profesor Terveor Anderson vine cu o teorie ciudată pe care universitatea sa refuză să o ia în serios. Așa că decide că, atunci când nu va mai putea conta pe ajutorul lumii științifice, va porni în propria aventură împreună cu nepotul său Sean și cu frumoasa ghidă islandeză Hannah. Nu trece mult timp până când găsesc poarta către centrul Pământului, unde își încep călătoria aventuroasă.

Utazás a Föld középpontja felé

(6) Brainiacs (21:00, Viasat3)

Adolescența nu este, de obicei, ușoară, iar Riley va avea parte de acest lucru. Când tatăl ei primește un nou loc de muncă în San Francisco, ea este copleșită de emoții amestecate, inclusiv dezgust, furie, tristețe și teamă. Creierele care personifică aceste emoții trăiesc în capul ei, dar la scurt timp după mutare, haosul izbucnește în interior. Riley încearcă să rămână optimistă și să-și vadă o nouă viață în oraș, dar nu-i vine ușor...

15 érdekesség az Agymanók című meséről, amit még nem hallottál

(7) Dragoste din senin (22:00, TV2)

Dr. Burke Ryan, rămas văduv, scrie o carte de auto-ajutorare despre cum să faci față durerii, care devine un mare succes. Începe să țină prelegeri și, la un seminar din Seattle, se întâlnește la un hotel cu Eloise Chandler, care s-a săturat de bărbați. Atracția este imediată, dar curând îi devine clar că el nu a trecut deloc peste pierderea soției sale și că spectacolul de teatru nu reflectă deloc realitatea. Poate că atunci când se vor aștepta cel mai puțin, se va întâmpla un miracol?

Derült égből szerelem (2009)

//Spencer//