7 filme de duminică seară garantate să te înveseleascăGhid de film (09.23.)

Oricât de obositoare ar fi următoarea săptămână, avem o selecție de filme care te vor pune într-o dispoziție mai bună! Dacă partenerul tău este acasă, implică-l în această seară într-o terapie prin râs.

Ceva America 3 (18:55, TV2)

În povestea din Something America 3, frații pungași Tamás, Ákos și András se află într-o situație imposibilă datorită escrocului Alex. Circumstanțele sunt complicate de poliție și de două bande mafiote rivale, Balas și Tonis. Este vorba de o vânătoare de timbre furate, misterioase, în valoare de milioane de euro, iar soarta băieților este în joc. Esther și Timi se alătură investigației, fiecare într-o cursă contra cronometru. Vor reuși și de data aceasta să iasă din încurcătură?

Valami Amerika 3 (2018) - Előzetes

Johnny English (19:00, Cinema+)

Serviciile secrete ale Marii Britanii sunt atacate de un adversar aparent invincibil care și-a eliminat deja majoritatea agenților. Singura lor speranță este Johnny English(Rowan Atkinson), un spion ratat care este afectat de aventuri la fiecare misiune. Dar acum depinde de el să oprească niște răufăcători necunoscuți să fure bijuteriile coroanei britanice.

Johnny English (2003)

Războiul fetelor (19:00, SuperTV2)

Emma și Liv sunt prietene din copilărie. Ei nu au secrete unul față de celălalt. Ei gândesc la fel despre nunta lor: cea mai bună perioadă este iunie și cel mai bun loc este Hotelul Plaza. Dar nu se așteptau să organizeze totul în aceeași zi și în același loc. Bineînțeles, această greșeală stânjenitoare le-a afectat prietenia și, de atunci încolo, s-au luat la harță unul cu celălalt. Ce huiduieli, sunt în război! Nu se vor opri de la nimic pentru a se descuraja reciproc. Ei nu dau și nici nu cer milă. Ar face orice ca să strice ziua cea mare a fostei lor iubite.

A csajok háborúja (2009)

Singurul vânător de recompense (19:20, Film Café)

Stephanie Plum(Katherine Heigl) este falită: este șomeră de șase luni, iar mașina i-a fost reținută din cauza datoriilor. Având nevoie disperată de bani, își joacă ultima carte: își convinge vărul neglijent să îi ofere o slujbă ca agent de cauțiune în cadrul companiei sale. Prima misiune a lui Stephanie o pune pe urmele celui mai mare escroc din cartier, fostul polițist și suspect de crimă Joe Morelli (Jason O'Mara) - Joe Morelli, cel care a sedus-o și apoi a părăsit-o în liceu. Prinderea lui Morelli ar fi o răzbunare satisfăcătoare din punct de vedere emoțional și financiar, dar pe măsură ce Stephanie învață de la Ranger, colegul ei dur și profesionist, descoperă și că dosarul împotriva lui Morelli ar putea să nu fie complet justificat.

A szingli fejvadász

Vânătorii de fantome (20:00, amc)

Manhattanul este bântuit, lucrurile devin urâte și este nevoie de un polițist. O echipă dură formată din Erin Gilbert(Kristen Wiig) și Abby Yates(Melissa McCarthy), pasionate de paranormal, fizicianul nuclear Jillian Holtzmann(Kate McKinnon) și Patty Tolan(Leslie Jones), muncitoare la metrou, formează Vânătorii de fantome și își unesc forțele pentru a lupta împotriva forțelor de dincolo de mormânt. Echipei lor i se alătură curând Kevin(Chris Hemsworth), un tip amuzant.

Szellemirtók (Ghostbusters, 2016)

Acasă la tati (21:00, Prime)

Există doar un singur tată. Uneori chiar și asta este prea mult. Pentru o lungă perioadă de timp, Donny Berger(Adam Sandler) nici măcar nu s-a considerat un tată adevărat. În adolescență, el are o aventură furtunoasă cu profesoara sa sexy (Eva Amurri Murtino) - ce adolescent nu ar visa la asta - și după ce relația lor este expusă, doamna McGarricle este trimisă la închisoare. Iar creșterea copilului lor iubit, Todd (Andy Samberg), este lăsată în grija tânărului Donny. Treizeci de ani mai târziu, Donny primește vestea că fiul său, care a devenit un om de afaceri de succes, se va căsători cu fiica unei familii bogate (Leighton Meester).

Apa ég!

Nebun, nebun, dragoste (21:45, RTL Klub)

Cal Weaver(Steve Carell) are tot ce își poate dori un bărbat în viață: o slujbă grozavă, o casă frumoasă, copii drăguți și este căsătorit cu iubita din copilărie. Dar nu este fericit când se dovedește că minunata lui soție îl înșeală și chiar vrea să divorțeze. Viața lui Cal este pe cale să se schimbe și își petrece serile într-un bar din apropiere, unde îl întâlnește pe șmecherul Jacob(Ryan Gosling), care îi dezvăluie posibilitățile noii sale vieți: să alerge după fete, să petreacă, să se îmbrace ca un bărbat. Dar Cal nu este sigur că este pregătit pentru noua sa viață.

Őrült, dilis, szerelem (Crazy, Stupid, Love, 2011)