7 filme de duminică seară garantate să te pună într-o dispoziție mai bunăGhid de film (08.12.)

Oricât de obositoare ar fi următoarea săptămână, avem o selecție de filme care te vor pune într-o dispoziție mai bună! Dacă partenerul tău este acasă, implică-l în această seară într-o terapie prin râs.

Am venit în America (18:30, Prime)

Akeem(Eddie Murphy) este prințul unei mici țări africane, cu tot ce și-ar putea dori vreodată. Dar un lucru pe care nu-l poate avea este o femeie care să-l iubească pentru el însuși și nu pentru banii lui. Având nevoie disperată de căsătorie, el și prietenul său se mută în America pentru a lucra ca îngrijitori. Akeem speră să găsească dragostea adevărată...

Amerikába jöttem (Coming to America, 1988)

Frumusețe încorporată (18:40, Film+)

Un terorist terorizează cartierul. Cele mai recente ținte ale sale sunt finalistele concursurilor de frumusețe. FBI-ul vine cu o idee ciudată: își va plasa una dintre femeile agent sub acoperire printre concurenți. Alegerea lor este Grace(Sandra Bullock), o femeie nu foarte feminină. Mișcările sale sunt masculine, râsul său este aspru și are chiar și mustață. Sarcina ei este să se comporte ca o regină a frumuseții în timp ce îl prinde pe terorist. Vic Melling(Michael Caine), expertul în frumusețe, încearcă să o ajute pe Grace pentru a nu trezi suspiciuni în rândul finaliștilor. Totuși, acest lucru se dovedește a fi o sarcină dificilă.

Beépített szépség (2000, Miss Congeniality)

Croods (18:55, Tv2)

Omul cavernelor a ieșit brusc din peștera sa. A fost înconjurat de plante și animale necunoscute, dar încet-încet a învățat să se adapteze la ele. Nu a stricat, bineînțeles, dacă a devenit prea experimental, așa cum a făcut Croods. Este o aventură incredibilă despre o familie din Epoca de Piatră, care este forțată de un accident să iasă din zona de confort și să exploreze lumea antică.

Croodék

Farmecul pantofilor (19:00, RTL+)

Max Simkin calcă pe urmele strămoșilor săi și lucrează ca reparator de încălțăminte într-un magazin din New York City care aparține familiei sale de generații întregi. Bărbatul nu-și găsește locul și simte din ce în ce mai mult că viața lui se scurge. Într-o zi, însă, își dă seama că are o putere magică de a vedea lumea prin ochii altora, "mergând în pantofii altora".

A cipőbűvölő