7 filme de duminică seară garantate să te pună într-o dispoziție mai bunăRecomandare de film pentru duminică seara (07.08.)

Oricât de obositoare ar fi următoarea săptămână, avem o selecție de filme care te vor pune într-o dispoziție mai bună! Dacă partenerul tău este acasă, implică-l în această seară într-o terapie prin râs!

Fumătorul (Prime, 18:55)

Șoferul de taxi devenit șofer, Jimmy Tong, învață curând că există o singură regulă importantă de urmat atunci când lucrează pentru playboy-ul milionar Clark Devlin: să nu atingă niciodată prețiosul smoching al lui Devlin. Dar când un "accident" șocant îl forțează pe Devlin să ia o pauză temporară, Jimmy îmbracă totuși haina și își dă seama rapid că acest costum neobișnuit este mai mult decât o centură neagră și o cravată neagră. Așa că, atunci când se trezește aruncat în lumea periculoasă a spionajului cu o parteneră drăguță - la fel de novice în domeniu ca și el - Jimmy devine, fără să vrea, un agent secret, nepregătit, dar echipat impecabil.

A szmokinger

Asul de la mall-ul din Vegas (Cinema+, 19:00)

În urma primului episod de succes, agentul de securitate Paul Bart(Kevin James) se îndreaptă spre Las Vegas împreună cu fiica sa Maya(Raini Rodriguez) pentru o expoziție a agenților de securitate. Bart adulmecă un jaf în pregătire și face tot posibilul pentru a-i doborî pe răufăcători.

Pláza ásza Vegasban (Paul Blart: Mall Cop 2, 2015)

Hotel Transylvania - Unde se relaxează monștrii (TV2, 19:00)

Undeva, în munții înzăpeziți ai Transilvaniei, se află un hotel de cinci stele, Hotel Transylvania. Hotelul oferă odihnă de calitate pentru toți monștrii, fie că sunt vampiri, vârcolaci, mumii sau Frankenstein însuși. Proprietarul hotelului nu este nimeni altul decât temutul conte Dracula, care îl angajează ca bucătar-șef pe Quasimodo. Totul decurge fără probleme, dar într-o zi un muritor se interpune între ei. Managerul hotelului este și un tată, care și-a protejat cu succes fiica de lumea terifiantă a muritorilor, dar acum se pare că este timpul pentru o schimbare.

Hotel Transylvania 3 - Szörnyen rémes vakáció (Hotel Transylvania 3: Summer Vacation, 2018) - Előzetes

Tați pe motociclete (RTL Klub, 20:05)

Niciodată nu îmbătrânești fără să fii cool. Patru prieteni de vârstă mijlocie se hotărăsc să lase în urmă mizeriile vieții cotidiene pentru un weekend, își pun jachetele de piele și străbat cu motocicletele lor o autostradă americană nesfârșită. Dar este o provocare mai mare decât au crezut și, în curând, au un gând dureros că poate sunt prea bătrâni pentru asta.

Faterok motoron (Wild Hogs, 2007)

Zi și noapte (Cool Tv, 20:50)

June Havens(Cameron Diaz) începe să creadă că a găsit dragostea adevărată când se îndrăgostește de un bărbat misterios, un anume Miller(Tom Cruise). Toate aceste întâlniri nu pot fi o coincidență, și nu este, pentru că Miller este un agent secret. Înainte ca June să-și dea seama, se află în mijlocul unui joc de spionaj. Nu-i rămâne decât să aibă încredere în simpaticul străin. Împreună, cei doi pornesc într-una dintre cele mai mari aventuri din viața lor, plină de situații uimitoare și periculoase, de intrigi și intrigi. Singura lor șansă de supraviețuire este să aibă încredere unul în celălalt.

Kéjjel-nappal

Unde s-au dus Morganii? (TV2, 20:55)

Soții Morgan, care sunt pe cale să divorțeze în urma unei infidelități trecătoare, sunt disperați să dispară din lume. Ei sunt martorii unei crime, iar procuratura îi trimite într-un orășel liniștit ca parte a programului de protecție a martorilor. Cuplul în conflict este forțat să pozeze ca rudă a șerifului local și, pentru ca acoperirea să fie perfectă, trebuie să pară că sunt iubiți fericiți. La început, Paul și Meryl nu sunt compensați nici măcar de căldura naivă a localnicilor pentru resturile de strălucire și glamour din Manhattan, dar cumva încep să le placă noua lor viață atunci când criminalul îi găsește.

Hova lettek Morganék?

Permisiunea de a pleca (RTL II, 21:00)

Rick(Owen Wilson) și Fred(Jason Sudeikis), doi buni prieteni care sunt căsătoriți de ani de zile, nu sunt foarte fericiți cu soțiile lor, resemnați pentru că fiul lor se uită mereu la alte femei. Așa că au decis să le dea o săptămână liberă în care fiecare poate face ce vrea. Fără resentimente, fără întrebări, dar, după o săptămână, e ca de obicei. Cele două păsări cuminți sar la ocazie și se aruncă fericite în noapte, dar după o vreme își dau seama că viața de burlac nu este un pat de trandafiri.

Elhajlási engedély