7 filme de duminică seară garantate să te pună într-o dispoziție mai bunăRecomandare de film pentru duminică seara (04.15.)

Oricât de obositoare ar fi următoarea săptămână, avem o selecție de filme care te vor pune într-o dispoziție mai bună! Dacă partenerul tău este acasă, implică-l în terapia prin râs din această seară!

Uite cine vorbește. (SuperTV2, 18:50)

Mollie (Kristie Alley), o secretară gălăgioasă, este însărcinată cu copilul șefului ei, dar acesta nu vrea să audă de asta și nu are nicio intenție de a divorța de soția sa. În ciuda viitorului aparent fără speranță, ea păstrează copilul și în curând se naște micuțul Mickey. Dar, după ce se naște copilul, are nevoie de ajutor, iar James (John Travolta), un șofer de taxi ușor infantil, este exact omul care o poate ajuta. Și în timp ce Mollie caută tatăl potrivit pentru copilul ei, Mikey l-a ales deja pe James. Dar cum îi va anunța pe adulți?

Nicsak, ki beszél? (1989)

The Mask (Cool Tv, 19:00)

Stanley Ipkiss(Jim Carrey) nu este cel mai norocos personaj, de fapt. Un funcționar de bancă stângaci și failibil, duce o viață monotonă și lipsită de evenimente, pe care o împarte cu câinele său Milow. Dar, într-o zi, o mască ciudată și străveche schimbă totul: masca de lemn aparent lipsită de valoare îi conferă celui care o poartă o forță supraomenească. Stanley devine un personaj amuzant, vâlvoi și irezistibil, dar masca poate fi și periculoasă în mâinile nepotrivite. Depinde de Stanley să decidă soarta misterioasei puteri și cine va câștiga mâna celei mai frumoase fete.

A Maszk (The Mask, 1994)

Ziua cea mare (RTL II, 19:10)

Nunta în sine ar fi destul de problematică pentru tânărul mire, iar familia tocmai a decis să o ia razna. Părinții adoptivi divorțați ai lui Alejandro încearcă să joace rolul unui cuplu fericit. Acest lucru nu este pe placul noii partenere a tatălui adoptiv și nici pe cel al fraților lui Alejandro. Între timp, mama naturală a lui Alejandro, profund religioasă, zboară jumătate de lume pentru a participa la nuntă, la fel ca și familia tinerei mirese. Haosul este garantat!

A nagy nap /Big Wedding, 2012/

40 de zile și 40 de nopți (Paramount Channel, 20:00)

Ultima relație importantă a lui Matt Sullivan (Josh Hartnett) s-a încheiat cu un dezastru, iar de atunci îl doare inima, nu mai caută relații serioase. Designerul de site-uri web de douăzeci și ceva de ani, fermecător și singur, descoperă că leacul îl așteaptă în cel mai improbabil loc: sacrificiul de post. Un tip care nu a fost în stare să ducă nimic la bun sfârșit, acum decide să meargă până unde niciun bărbat nu a mai ajuns și face un jurământ: fără sex. Timp de 40 de zile. Fără tapis. Fără sărutări. Fără preludiu. Fără flirt. Fără masturbare. Așa este: nu există nimic. Austeritatea voluntară funcționează bine la început, Matt se simte stăpân pe sine. Dar totul este pus în pericol când o întâlnește pe femeia visurilor sale, Erica. Sexy și înflăcărată, Erica îl înnebunește pur și simplu pe Matt. Așa că, tocmai când toată lumea este convinsă că Matt nu poate termina ceea ce a început, el încearcă să persevereze și speră că și Erica va face la fel.

40 nap és 40 éjszaka

Film cu supereroi (amc, 20:25)

Rick Riker (Drake Bell) este o mană cerească, dar la ce te poți aștepta de la un copil crescut de unchiul Albert (Leslie Nielsen). În ziua în care jefuiește laboratorul experimental al grădinii zoologice, o libelulă mutantă îl mușcă de gât, iar viața lui se schimbă pentru totdeauna. El devine un supererou și, într-o mare mână de ajutor, distruge totul.

Superhero Movie

Micul și dulcele nimic (TV2, 21:20)

Christina (Cameron Diaz) și prietenele ei Courtney (Christina Applegate) și Jane (Selma Blair) sunt trei singure sexy care iubesc viața de noapte. La unul dintre cele mai tari cluburi de noapte din oraș, Christina îl întâlnește pe neașteptate pe Peter, bărbatul perfect. După ce Christina află că bărbatul pe care îl urmărea a părăsit orașul, ea și Courtney se urcă în mașină pentru a-l găsi. Dar drumul anevoios spre singurul și unicul este pavat cu surprize tentante.

Édes kis semmiség

Nuci nervoase (Movie Mania, 22:55)

Dan Aykroyd și Walter Matthau ne distrează în această comedie amuzantă. Un pirat informatician este condamnat la închisoare, dar reușește să-și comute pedeapsa în terapie ocupațională. Dar el evadează curând și se îndreaptă spre Beverly Hills. El "înlocuiește" un psihiatru foarte bogat și de succes, preluând cabinetul atât la birou, cât și pe calea undelor, unde le oferă sfaturi celor care apelează la el. Adevăratul psihiatru este în pragul unei crize de nervi.

Ideggyogyó