7 filme de duminică seară garantate să te pună într-o dispoziție mai bunăRecomandare de film pentru duminică seara (25.03.)

Oricât de obositoare ar fi următoarea săptămână, avem o selecție de filme care te vor pune într-o dispoziție mai bună! Dacă partenerul tău este acasă, implică-l în această seară într-o terapie prin râs!

Frumoasa și bestia (TV2, 18:55)

Frumoasă și amabilă, Belle își iubește foarte mult scumpul ei tată, așa că, atunci când acesta este răpit de un monstru, face de bunăvoie schimb de locuri cu el și se mută în castelul prăbușit și terifiant al monstrului. Belle vede bunătatea din spatele măștii monstrului. Se îndrăgostesc unul de celălalt, dar apoi apare fostul pretendent al lui Belle, care vrea să-l ucidă pe monstru pentru că îi ține captiv iubitul.

A szépség és a szörnyeteg 1991

Comoara care nu este (RTL Klub, 18:55)

Alan (Terence Hill) vrea o comoară și o vrea cu tot dinadinsul. Spre marele său noroc, găsește o hartă care arată o comoară pe o insulă din apropiere. Dar cum să ajungi acolo? El se ascunde pe barca aventurierului Charlie (Bud Spencer) și, păcălind busola, conduce nava spre insulă. Bineînțeles, Charlie nu are nicio problemă în a-l găsi pe pasagerul clandestin pe barca cu un singur om, dar curând ajung amândoi în apă. Spre marea dezamăgire a lui Charlie, sunt nevoiți să înoate până pe insulă, unde se împrietenesc cu locuitorii insulei, prietenoasa și vesela regină și frumoasele ei fiice, care îi ghidează spre locul indicat pe hartă. Problema este că "fabuloasa comoară" este păzită de Kamasuka (John Fujioka), un samurai care a fost dat uitării după cel de-al Doilea Război Mondial.

Kincs, ami nincs (Chi trova un amico, trova un tesoro, 1981)

Vecinul meu este un ucigaș la comandă (Paramount Channel, 19:55)

Nicholas "Oz" Oseransky(Matthew Perry) nu este un om de caracter, ci mai degrabă un ticălos de bună credință. Ca dentist, câștigă bani buni, pe care soția sa, Sophie(Rosanna Arquette), este fericită să-i cheltuiască. Relația dintre cei doi nu este una roz, iar ea este cunoscută ca având ocazional aventuri. Dar Oz nu reușește să o dea afară. Viața familiei este dată peste cap de un nou vecin, Jimmy(Bruce Willis), temutul asasin plătit. Oz intră din greșeală într-o afacere cu mafioți, iar soția sa încearcă să îl ucidă. Între timp, Jimmy vrea să se răzbune pe Gogolak(Kevin Pollak), care vrea să-i ia capul lui Oz. Tot ce își dorește Oz este liniștea sufletească și, bineînțeles, soția lui Jimmy, Cynthia(Natasha Henstridge ).

Bérgyilkos a szomszédom 2000