7 filme de duminică seară garantate să te pună într-o dispoziție mai bunăRecomandare de film pentru duminică seara (02.25.)

Oricât de obositoare ar fi următoarea săptămână, avem o selecție de filme care te vor pune într-o dispoziție mai bună! Dacă partenerul tău este acasă, implică-l în această seară într-o terapie prin râs!

Major Stone (Prime, 18:55)

Maiorul Payne a ieșit din armată abia de două săptămâni și deja s-a întors pentru acțiunile sale arogante. Fostul său camarad din armată îl eliberează din funcție cu condiția ca el să devină instructor pentru o echipă de studenți care termină întotdeauna pe ultimul loc în competiția militară studențească. Gașca, care gustă din stilul nepotrivit al maiorului Payne, se revoltă și încearcă să îl îndepărteze pe maior cu ideile lor cele mai imprevizibile. Dar în curând descoperă că maiorul cu capul de piatră are nervi de oțel și este extrem de creativ atunci când vine vorba de administrarea pedepselor. Singura armă împotriva lui este sensibila și drăguța profesoară a școlii.

Kőagy őrnagy 1995

Acasă la tata (SuperTV2, 18:55)

Când fosta soție a lui Dusty (Mark Wahlberg) se recăsătorește, acesta intră în viața ei, cu intenția de a o da peste cap. Tatăl vitreg, bine intenționat, Brad, nu are nicio idee despre rivalitatea care va începe odată cu sosirea lui Dusty.

Megjött Apuci (Daddy's Home, 2015)

Du-te la culcare, eu visez (Cool Tv, 19:55)

Viața lui Lucy (Sandra Bullock) este destul de singuratică, chiar dacă este o fată drăguță. Vânzând bilete la metrou, singura ei fericire este un băiat drăguț care trece pe lângă ea în fiecare zi. Lucy salvează din greșeală viața unui băiat care cade între șine. Îl cheamă Peter (Peter Gallagher) și, în mod îndrăgostit, poate mai corect, este dragoste la a doua vedere. Cu toate acestea, problema este mai gravă, Peter intră în comă. Lucy îl vizitează la spital, unde asistenta o prezintă familiei ca fiind prietena lui Peter. Aceștia o primesc imediat pe Lucy, iar aceasta simte căldura familiei pentru prima dată în viața ei. În timpul petrecerii timpului petrecut cu familia, ea descoperă că s-a îndrăgostit de fratele lui Peter, Jack (Bill Pullman). Ce se va întâmpla când Peter se va trezi în sfârșit din comă?

10 érdekesség, amit talán még nem tudtál Sandra Bullock színésznőről

Baywatch (HBO, 20:00)

În versiunea pentru marele ecran a serialului TV de succes, salvamarul dedicat Mitch Buchanon (Dwayne Johnson) se cuplează cu un nou venit îndrăzneț (Zac Efron). Dar cei doi rivali fac echipă când vine vorba de rezolvarea unei crime care amenință viitorul întregii zone a golfului.
Sâni și mușchi strânși, valuri și sâni umflați, glume mari și bikini mici.

Baywatch 2017

Un alt film american trăsnit (AMC, 20:20)

Doamne, iată încă un film despre adolescenți americani. Acesta are toate ingredientele necesare: adolescenți supraîncălziți, tipul cel mai tare de la școală și, bineînțeles, o fată urâtă care devine frumoasă până la sfârșit și îi face pe toți să se simtă bine. Și bineînțeles, mai sunt toate celelalte clișee care nu pot lipsi dintr-o parodie de primă clasă!

Már megint egy dilis amcsi film

Dragoste la Casa Albă (Prime, 21:00)

Liberalul Andrew Shepherd este președintele Statelor Unite. El este în funcție de trei ani și se pregătește pentru următoarele alegeri. În timpul campaniei electorale, își cunoaște noua iubită, o activistă de mediu cu un profund dispreț pentru politică. Cu toate acestea, Andrew decide să suporte toate consecințele. Bineînțeles, există consecințe atât așteptate, cât și neintenționate - tabăra republicană trece la atac.

Szerelem a Fehér Házban (The American President, 1995)

Diavolul se îmbracă de la Prada (TV2, 21:20)

Andy Sachs, o studentă proaspăt absolventă de facultate, o ocolește pe cea mai puternică amantă din lumea modei din New York, Miranda Priestly. Tânăra fată nu se integrează deloc într-o lume dominată de aspect. Slujba ei de vis la revista Runaway nu se ridică la nivelul așteptărilor, iar șeful ei îi face viața de zi cu zi din ce în ce mai insuportabilă.

20 elképesztő érdekesség Az ördög Pradát visel című filmről