7 filme de joi seară garantate să te înveseleascăRecomandare de film pentru joi seara (03.05.)

Indiferent cât de obositoare a fost săptămâna ta până acum, avem o selecție de filme care te vor pune într-o dispoziție mai bună!

Forever Girls (Film Café, 19:05)

Au trecut două decenii, dar Suzette (Goldie Hawn) nu s-a schimbat deloc. Ea este la fel de lipsită de griji și liberă în spirit ca odinioară. Ea decide să o caute pe vechea ei prietenă Vinnie (Susan Sarandon), de care nu a mai auzit nimic de 20 de ani. Pe parcurs, el angajează un scriitor ciudat care, după cum recunoaște, nu s-a mai atins de o femeie de un deceniu. O surpriză o așteaptă când se va întâlni cu Vinnie! Mai ales că, spre deosebire de prietena ei, Vinnie a întors spatele vechii sale identități și acum duce o viață de cetățean respectabil alături de soțul ei avocat și de cele două fiice adolescente.

Örök lányok

Happy Daddy (Viasat 3, 21:00)

Cei care cred că o nuntă este o afacere simplă și grandioasă se înșeală amarnic! Fiica unui bărbat, care abia s-a născut și abia are douăzeci de ani, spune brusc: Am cunoscut un tip fantastic și mă voi căsători cu el! Bineînțeles că băiatul este îngrozitor, părinții lui sunt de-a dreptul oribili, iar nunta este coșmarul întruchipat. George Banks (Steve Martin) vrea doar să știe dacă este singurul care se simte așa.

Örömapa (Father of the Bride, 1991)

Old Bones (SuperTV2, 21:00)

Dan și Charlie nu sunt doar prieteni, ci și parteneri de afaceri. Sunt pe cale să aibă ocazia vieții lor și este o afacere bună. Până când, într-o zi, fosta parteneră a lui Dan apare și îi spune fostei sale iubite că are un set de gemeni de șase ani, de rasă mixtă, al căror tată este el. Nu ezită, îi are pe copii în spate, spunând că va trebui să meargă la închisoare pentru o vreme. Ei bine, viața de burlac s-a terminat! Cuplul, care nu știe nimic despre copii, trebuie să depună mult efort pentru a se descurca. De preferință în detrimentul prieteniei și afacerilor lor.

Vén csontok

Spionul (Mozi+, 21:00)

Susan Cooper este o analistă CIA modestă care pregătește cele mai periculoase misiuni ale agenției din spatele biroului său. Dar când un partener dispare și un alt agent este expus, ea se afundă în lumea traficului de arme pentru a preveni o catastrofă globală. Gura mare și agentul secret cu mână forte este imposibil de oprit.

TOP15: A legjobb kémfilmek

Moartea i se potrivește (Paramount Channel, 21:00)

Destinele lui Madeline, Helen și Ernest se întrepătrund în evenimente bizare. Madeline este o actriță ratată care este abandonată de logodnicul ei pentru Helen, care era cea mai bună prietenă a acestuia. Ernest este un chirurg plastician care se implică într-un conflict din ce în ce mai macabru între cele două femei.

Jól áll neki a halál

Favoritele Americii (Dunat Tv, 22:00)

Gwen (Catherine Zeta-Jones) și Eddie (John Cusack) transformă visele unei națiuni în realitate. Sunt frumoși, bogați, îndrăgostiți, vedete de cinema, iar filmele pe care le fac împreună au întotdeauna finaluri fericite. Dar ceea ce nu știu fanii este cât de mult se urăsc între ei. Dar înainte de premiera ultimului lor film, actrița s-ar fi mutat cu amantul ei latin, iar soțul ei ar fi fugit. Cu toate acestea, producătorul lor nu se va da în lături de la nimic pentru a păstra aparențele: minciună, înșelăciune, intrigă și complicitate pentru public. În cele din urmă, o aduce pe Kiki (Julia Roberts), conciliatorul și conspiratorul de neoprit.

Amerika kedvencei

The Hangover 3 (Film+, 23:00)

După evenimentele legendare din Las Vegas și din Thailanda, Wolf Pack se aruncă într-o nouă aventură, dar de data aceasta nu este precedată de o petrecere a burlacilor sau de o nuntă. Cu toate acestea, evenimentele iau din nou o turnură neașteptată, urmată de o serie de dezastre.

Másnaposok 3