7 filme de joi seara pe care nu trebuie să le rateziRecomandare de film pentru joi seara (02.12.)

Indiferent cât de obositoare a fost săptămâna ta până acum, avem o selecție de filme care te vor pune într-o dispoziție mai bună!

Lupta până la Crăciun (Cinema+, 18:50)

Moses (Bud Spencer) este unul dintre cei mai pricepuți și mai aprigi vânători de recompense din Vestul Sălbatic. Este o ocupație glorioasă cu care încearcă să-și întrețină familia numeroasă. I-ar prinde bine o recompensă de 5.000 de dolari pe capul josnicului Sam Stone (Boots Southerland). Fratele său Travis (Terence Hill) apare pe neașteptate acasă la Moses și nu-l place prea mult. Moise ar vrea să scape de compania fratelui său, dar nu reușește să se descotorosească de el. În plus, aceștia sunt în mod constant în dezacord. Nici capturarea lui Sam Stone nu decurge fără probleme, deoarece acesta reușește mereu să-i păcălească pe frați.

Érdekességek a Bunyó karácsonyig című filmről

Trucul perfect (amc, 19:40)

Cei doi magicieni, elegantul Robert Angier și genialul Alfred Borden, sunt cei mai renumiți prestidigitatori ai Londrei secolului XX. Prieteni în trecut, un accident le distruge relația și devin cei mai mari dușmani unul altuia. Dorința lor supremă este de a se învinge unul pe celălalt, iar în rivalitatea lor, toate mijloacele sunt permise.

TOP15 - Elgondolkodtató filmek

Fata mea e prea bună pentru mine (SuperTV2, 21:00)

Kirk nu este tocmai un model de succes: slujba lui este plictisitoare, lucrează ca agent de securitate la un aeroport, deoarece nu și-a îndeplinit încă visul de a deveni pilot. Nu arată ca un erou de acțiune, iar interpretarea sa nu este deosebit de captivantă. De aceea, este incredibil de surprins când, din întâmplare, o întâlnește pe frumoasa Molly, care îi atrage atenția. Nu poate înțelege cum o femeie atât de bună poate fi atrasă de un tip atât de jalnic.

Túl jó nő a csajom

Ultimul cercetaș (Film+, 21:00)

Joe este un detectiv amărât care s-a săturat de slujbă. Într-o zi i se cere să o protejeze pe Cory, care este ucisă în ciuda eforturilor sale. El face echipă cu Dix, prietenul lui Cory și fost jucător la LA Stallions, pentru a afla ce se ascunde în spatele crimei. Urma duce departe, într-o mare de crime și corupție.

Az utolsó cserkész 1991