7 filme de joi seara pe care nu trebuie să le rateziRecomandare de film pentru joi seara (02.22.)

Indiferent cât de obositoare a fost săptămâna ta până acum, avem o selecție de filme care te vor pune într-o dispoziție mai bună!

Ciocolata (Paramount Channel, 18:25)

Filmul francez Chocolate spune povestea ascensiunii spre faimă și a succesului incredibil al unui artist de circ de culoare în secolul al XIX-lea. Rafael Padilla, artist de circ de origine cubaneză, a fost primul om de culoare care a urcat pe scenă. Împreună cu prietenul său Footit, au făcut un turneu în Franța și au devenit vedete la Paris. Ciocolata a inspirat, de asemenea, figuri emblematice ale vremii, cum ar fi Toulouse Lautrec și frații Lumière.

Csokoládé 2016

Atac la Casa Albă (Film+, 18:45)

Mike Banning(Gerard Butler) este un agent secret pensionat, dar când viețile președintelui(Aaron Eckhart) și ale familiei sale sunt amenințate, el simte că trebuie să se întoarcă la datorie. Teroriștii sud-coreeni amenință că vor folosi o armă nucleară periculoasă, dar Banning face tot ce poate pentru a evita amenințarea.

Támadás a Fehér Ház ellen (Olympus Has Fallen, 2013)

Wasabi - Mar ca muștarul (Cinema+, 19:00)

Hubert (Jean Reno) este un inspector de poliție cu o abordare ceva mai drastică decât ar trebui. După ce a rănit grav un tânăr, superiorul său îi sugerează să își ia un concediu. Tocmai atunci, primește un telefon din Japonia: fosta sa iubită, Miko, a murit în circumstanțe misterioase, iar averea sa trebuie să fie colectată chiar de către inspector. La Tokyo! În Japonia, Hubert îl întâlnește mai întâi pe vechiul său coleg de agent și apoi pe moștenitorul său: o adolescentă.

Wasabi - Mar, mint a mustár (Wasabi, 2001)

O adevărată aventură (SuperTV2, 21:00)

Benjamin(Matt Damon) începe o nouă viață după moartea soției sale. Primul său pas este să cumpere o casă mare cu grădină zoologică. Fiica sa este încântată, dar fiul lui Benjamin nu este fericit. Grădina zoologică are nevoie de renovare, așa că Benjamin se apucă de treabă cu Kelly(Scarlett Johansson), frumoasa îngrijitoare a grădinii zoologice, alături de el. La început, lucrurile merg bine, dar în curând grădina zoologică se află în pragul falimentului. Personalul trebuie să curețe rapid zona și să îndeplinească inspecțiile pentru a primi din nou vizitatori.

Igazi kaland (We Bought a Zoo, 2011)

Sabrina (Paramount Channel, 21:00)

Dragostea este un lucru ciudat. Linus Larrabee, un magnat al banilor foarte ocupat, nu are timp pentru dragoste în agenda sa. Dar când o mică idilă între David, fratele său de aur, și fiica șoferului său, Sabrina, amenință unul dintre planurile de afaceri atent puse la cale de Linus, acesta își face timp pentru o mică intrigă. Începe să o ia peste picior pe Sabrina, intenționând să o lase baltă odată ce afacerea este încheiată. Dar omul își face planuri, Cupidon își face scopurile...

Sabrina

The Expendables 2 (Film+, 21:00)

The Expendables se reunesc pentru o altă afacere personală. Barney și mercenarii săi pornesc într-o misiune pentru bani ușor de câștigat, dar când unul dintre ei este ucis cu brutalitate, echipa jură să se răzbune. Dar gașca de neoprit are de lucru, iar misiunea aduce cu ea pericole neașteptate.

The Expendables - A feláldozhatók trilógia

La răscruce de drumuri (Duna Tv, 22:00)

Mickey, un negustor de artă neștiutor, se îndrăgostește de o frumoasă fată din New York, Gina, care este fiica unui gangster. Ea acceptă cererea lui în căsătorie numai dacă el promite că nu va deveni niciodată un infractor. Este ușor de promis, dar greu de ținut: socrul ei, Frank, intenționează să folosească munca ginerelui său pentru a promova ambițiile artistice ale unuia dintre "membrii familiei" sale și pentru a spăla bani.

A keresztapós (Mickey Blue Eyes, 1999)