7 filme de miercuri seară garantate să te înveseleascăRecomandare de film pentru miercuri seara (05.30.)

Indiferent cât de obositoare a fost săptămâna ta până acum, avem o selecție de filme care te vor pune într-o dispoziție mai bună!

1) Fotbalistul din Macinac (Filmbox Extra, 17:40)

Locuind la o fermă din Kansas, o femeie recent văduvă găsește o bonă neobișnuită pentru cei doi fii ai săi: un fotbalist din Norvegia. Oddmund, un pasionat de fotbal, are propriile sale principii ciudate în ceea ce privește îngrijirea copiilor, dar natura sa naivă, dar devotată, le câștigă inimile lui Helen și ale fiilor ei și poate chiar îi ajută să își vindece rănile.

A macinacis focista

2) Baywatch (HBO, 18:00)

Salvamarii Gărzii de Coastă sunt la datorie pe plajele de pe coasta californiană. Sunt entuziaști, tineri, unii serioși, alții mai ușori, și încearcă să aibă o viață privată în același timp. Aceștia își riscă adesea viața în timpul activității lor. Liderul lor este Mitch Buchanon, care de data aceasta nu se înțelege prea bine cu un începător obraznic. Dar când vine vorba de a face echipă pentru a elimina o crimă care amenință viitorul întregii zone Bay Area, ei pot conta unul pe celălalt.

Baywatch 2017

3) Maestrul de karate bețiv (Cinema+, 18:45)

Wong Fei Hong este trimis la o școală de karate de către unchiul său alcoolic pentru a învăța onoarea și a deveni un bun luptător. Unchiul este brutal cu elevii săi, așa că băiatul fuge. Când este prins, este umilit în mod inuman și aproape omorât în bătaie de unul dintre oamenii de încredere ai unchiului său. Cuprins de o dorință de răzbunare, băiatul jură să regleze personal conturile cu stăpânul său bețiv.

Részeges karatemester (Zui quan, 1978)

4) Fates of the Fates (Paramount Channel, 18:55)

Un polițist mic și cinstit nu-și poate plăti accidental cafeaua la cafenea și, dintr-o dată, îi arată chelneriței un bilet de loterie și îi promite că va împărți cu ea câștigul. Iar a doua zi, numerele sunt extrase...

Sorsjegyesek