7 filme de miercuri seară garantate să vă pună într-o dispoziție mai bunăRecomandare de film pentru miercuri seara (02.14.)

Indiferent cât de obositoare a fost săptămâna ta până acum, avem o selecție de filme care te vor pune într-o dispoziție mai bună! Dacă partenerul tău este acasă, implică-l în terapia prin râs din această seară!

Goana după sânge (Paramount Channel, 18:25)

Pilotul Tuck Pendleton (Dennis Quaid) se oferă voluntar să ia parte la un experiment de miniaturizare pentru a cartografia interiorul corpului unui iepure cu ajutorul micuței sale invenții asemănătoare unui submarin. Dar băieții răi încearcă să fure acul hipodermic care conține vehiculul deja miniaturizat și pilotul acestuia. În confuzie, pilotul și barca sa ajung în corpul unui vânzător ipohondru, Jack Putter (Martin Short). Tuck și Jack își continuă evadarea într-o relație simbiotică forțată. Singura lor speranță este prietena lui Tuck, jurnalista Lydia (Meg Ryan), ale cărei informații și idei complică și mai mult farsa.

Vérbeli hajsza

Over the top (Cinema+, 19:00)

Hawk, un șofer de camion, încearcă să se revanșeze pentru cea mai mare greșeală din viața lui: vrea să repare relația cu Michael, fiul său pe care nu l-a văzut de 10 ani. Hawk câștigă premii într-un șir de campionate de lupte de braț. În acest fel, încearcă să câștige respectul și dragostea lui Michael. Băiatul, care toată viața a fost crescut de bunici împotriva tatălui său, își dă seama încet-încet că are nevoie de el.

Túl a csúcson (Over the Top, 1987)

(Film+, 19:00)

Ray Owens(Arnold Schwarzenegger), un detectiv din Los Angeles devenit șerif al unui orășel, duce o viață liniștită, păstrând ordinea în cartier. Dar, într-o zi, liniștea lui este întreruptă de evenimente neașteptate. Un lord al drogurilor nemilos evadează din arest și încearcă să conducă o echipă de mercenari peste graniță. Owens decide să preia controlul.

Erőnek erejével

Forever Girls (Film Café, 19:05)

Au trecut două decenii, dar Suzette (Goldie Hawn) nu s-a schimbat deloc. Ea este la fel de lipsită de griji și liberă în spirit ca odinioară. Ea decide să o caute pe vechea ei prietenă Vinnie (Susan Sarandon), de care nu a mai auzit nimic de 20 de ani. Pe parcurs, el angajează un scriitor ciudat care, după cum recunoaște, nu s-a mai atins de o femeie de un deceniu. O surpriză o așteaptă când se va întâlni cu Vinnie! Mai ales că, spre deosebire de prietena ei, Vinnie a întors spatele vechii sale identități și acum duce o viață de cetățean respectabil alături de soțul ei avocat și de cele două fiice adolescente.

Örök lányok

Eu, femeia și un figurant (AMC, 20:00)

Carl și Molly Peterson încep o nouă viață într-o casă frumoasă, cu vecini plictisitori și o navetă de rutină spre serviciu. Apoi apare o întorsătură nefericită în lumea lor perfect construită: Randy Dupree, vechiul prieten al lui Carl, nu are unde să se ducă după ce este concediat și, în timp, devine dezastrul vieții lor.

Én, a nő és plusz egy fő (2006)

Vacanță (Viasat3, 21:00)

Iris se îndrăgostește iremediabil de colegul ei, cu care are o aventură, dar el nu o face. La petrecerea de Crăciun, ea anunță că s-a logodit cu un coleg de-al lor. De asemenea, Amanda își dă seama că prietenul ei i-a fost infidel și se desparte de el. Fetele decid să își schimbe viața - departe una de cealaltă. Ei se găsesc unul pe celălalt online și găsesc imediat un punct comun. Unul locuiește în Londra, celălalt în Los Angeles și decid să facă schimb de apartamente. Când se instalează în noua lor locuință, planurile lor de vacanță la Paris sunt repede date peste cap.

Holiday (The Holiday, 2006)

Ferește-te de pitic (Paramount Channel, 21:00)

Gloria încearcă să se regăsească pe sine după o căsnicie care a mers prost, când întâlnește un detectiv chipeș la o petrecere. Nu știe că va avea nevoie de ajutorul lui în curând, când va deveni ținta principală a unui sindicat internațional al crimei, ceea ce îi va pune viața în pericol.

Óvakodj a törpétől