7 filme de neratat pentru duminică searaRecomandare de film pentru duminică seara (04.08.)

Vrei să ai o seară de film cu cei dragi în seara asta? Pregătiți o cină delicioasă, pentru că am ales deja cele mai bune filme pe care toată lumea le va iubi.

Regele Arthur (Viasat3, 18:35)

Arthur(Clive Owen) este comandantul armatei Imperiului Roman, însărcinat să păzească apărarea din nord, dar este nerăbdător să se întoarcă în siguranța zidurilor Romei. Dar, înainte de întoarcere, trebuie să îndeplinească o ultimă sarcină și să realizeze că, dacă Roma este pierdută, Britania va avea nevoie de cineva care să-i apere pe britanici, care sunt tot mai amenințați de invaziile saxone. Este nevoie de un nou lider pentru a conduce națiunea într-o nouă eră, dar chiar și cel mai carismatic lider are nevoie de tovarăși precum Merlin(Stephen Dillane) și Guinevere(Keira Knightley).

Artúr király /King Arthur, 2004/

Julie & Julia - Două femei, o rețetă (Duna Tv, 19:00)

Viața lui Julie Powell nu a fost tocmai cea mai reușită. Singura ei pasiune este gătitul, despre care scrie pe blog. Nici pentru Julia nu este totul simplu; tocmai s-a mutat la Paris cu soțul ei și nu știe ce să facă în timpul liber. Cele două femei sunt unite de o dragoste inepuizabilă pentru bucătăria franceză.

Julie & Julia - Két nő, egy recept (Julie & Julia, 2009)

Onestitatea masculină (amc, 19:30)

Bayonne este infamul centru de instrucție unde Carl Brashear ajunge ca recrutat. Durul său sergent instructor Billy Sunday are o antipatie profundă față de el, fiind originar din Sud, are prejudecăți profunde față de negri. Dar Brashear refuză să renunțe și arată de ce este în stare. Îl impresionează pe Billy cu performanțele sale de scafandru, care este dispus să-i ia apărarea atunci când își pierde piciorul în acțiune și este scos din serviciu. Dar, făcând acest lucru, îi înfurie pe mulți dintre camarazii și superiorii săi.

Férfibecsület (Men of Honor, 2000)

Sherlock Holmes (Film+, 20:35)

Robert Downey Jr. se întoarce pe ecran în rolul infailibilului detectiv Sherlock Holmes. Holmes, un detectiv magistral, nu numai că se remarcă prin logică în această adaptare, dar este uimitor și în lupta corp la corp. Împreună cu partenerul său, Dr. Watson(Robert Downey Jr.), se confruntă cu una dintre cele mai mari provocări din viața lor, investigându-l pe Lord Blackwood pentru a păstra intact Imperiul Britanic.

Sherlock Holmes (2009)