7 filme de neratat pentru miercuri searaRecomandare de film pentru miercuri seara (03.14.)

Indiferent cât de obositoare a fost săptămâna ta până acum, avem o selecție de filme care te vor pune într-o dispoziție mai bună! În această seară vă așteaptă niște filme super interesante!

Vecinul meu e un asasin plătit (Paramount Channel, 18:55)

Nicholas "Oz" Oseransky(Matthew Perry) nu este un om de caracter, ci mai degrabă un ticălos de bună credință. Ca dentist, câștigă bani buni, pe care soția sa, Sophie(Rosanna Arquette), este fericită să-i cheltuiască. Relația dintre cei doi nu este una roz, iar ea este cunoscută ca având ocazional aventuri. Dar Oz nu reușește să o dea afară. Viața familiei este dată peste cap de un nou vecin, Jimmy(Bruce Willis), temutul asasin plătit. Oz intră din greșeală într-o afacere cu mafioți, iar soția sa încearcă să îl ucidă. Între timp, Jimmy vrea să se răzbune pe Gogolak(Kevin Pollak), care vrea să-i ia capul lui Oz. Tot ce își dorește Oz este liniștea sufletească și, bineînțeles, soția lui Jimmy, Cynthia(Natasha Henstridge ).

Bérgyilkos a szomszédom 2000

Terminator 3 - Rebeliunea mașinilor (Cinema+, 19:00)

John Connor reușește să împiedice mașinile dezvoltate de Skynet să se trezească și să distrugă omenirea. Dar mașinile lansează un alt atac: din viitor vine cel mai perfect distrugător din toate timpurile, un cyborg numit T-X. Ca răspuns, oamenii urmează metoda încercată și îl trimit pe Terminator original înapoi în timp pentru a-l proteja din nou pe Connor.

Terminátor 3. - A gépek lázadása

Atlasul norilor (AMC, 19:30)

Oamenii din trecut, prezent și viitor sunt ochii unui lanț de efecte în care totul afectează totul. Într-o narațiune onirică, șase povești fantastice sunt legate între ele pe parcursul a cinci sute de ani. Un ucigaș devine erou, o faptă bună din trecut duce la o revoluție în viitor. Cum interacționează viețile umane, acțiunile și consecințele lor? Nu există o dimensiune temporală distinctă, trecutul, prezentul și viitorul au aceeași importanță.

TOP15 - Elgondolkodtató filmek

Megan Leavey (HBO, 20:00)

Caporalul de marină Megan Leavey servește cu câinele ei de atac în Irak. În timpul desfășurărilor, tânăra soldată caută mine și structuri bombardate împreună cu ciobănescul ei german Rex. Misiunea lor este periculoasă și responsabilă, fiind în joc viețile camarazilor lor și ale unor oameni nevinovați. Ei au salvat deja multe vieți când, în 2006, una dintre bombe a explodat în apropierea lor, rănindu-l grav pe Leavey. Caporalul este spitalizat, dar nu știe ce s-a întâmplat cu Rex, care a fost și el rănit. O poveste adevărată.

Megan Leavey