7 filme de sâmbătă seară garantate să te înveseleascăGhid de film (01.12.)

Indiferent cât de obositoare a fost săptămâna ta, în secțiunea de recomandări de filme avem o selecție de filme care te vor pune într-o dispoziție mai bună! Dacă partenerul tău este acasă, implică-l în această seară într-o terapie prin râs.

(1) Mâna dreaptă și mâna stângă a diavolului (18:55, TV2)

Joe(Terence Hill) se întoarce acasă după o lungă călătorie cu mașina, când are o neînțelegere într-un bar de pe marginea drumului. Nu-i mare lucru, el împușcă doi vânători de recompense de doi bani și îl duce pe prizonierul rănit al tâlharilor de la drumul mare înapoi în oraș, unde este ținut de fratele său(Bud Spencer) și de trei oameni disperați. Singura întrebare pe care și-o pune este de ce fratele său poartă o insignă de șerif. Șeriful nu este deosebit de încântat de fratele său, pentru că îl cunoaște. De fiecare dată când a fost prin preajmă, s-a întâmplat ceva. Iar acum, fratele, cunoscut drept "mâna dreaptă a diavolului", este deranjat de marii mahări locali care îi hărțuiesc pe coloniștii mormoni din zonă pentru a-i determina să plece și să le ia pământurile.

Az ördög jobb és bal keze (Lo chiamavano Trinita, 1971)

(2) Zâna Măseluță (18:55, Viasat3)

Derek Thompson, unul dintre cei mai duri jucători din liga de hochei, nu crede nici el în basme. Nu este o coincidență faptul că el zdrobește visele celor mai tineri fani ai săi. Comportamentul său care îi induce voma se reflectă și în viața personală, amenințându-i relația cu prietena sa Carly. Acest lucru se agravează atunci când îi spune fiicei lui Carly, Tess, că Zâna Măseluță nu există. Toate acestea nu sunt lipsite de consecințe. Derek se trezește în mod neașteptat în fața unui comitet de necredincioși care îl condamnă la două săptămâni de viață de basm. Crede că totul este un vis urât. Dar, spre uimirea lui, din spate îi ies aripi.

Fogtündér

(3) Richie Rich - Wrong Bone Boils Over (19:00, Film+)

Are un roller coaster în curte, dar încă nu s-a gândit la ringlispil. Când i se face foame, se duce la McDonald's pentru a mânca ceva. El are ceva în comun cu Claudia Schiffer. Acesta este Richie Rich, puștiul milionar tocilar. Singurul lucru care lipsește din viața lui este un prieten pe care nici cel mai perfect majordom nu-l poate înlocui. Un bandit disperat are ceva cu averea lui Richie. Părinții lui Richie sunt răpiți, iar el, singurul moștenitor, este vânat de asasini. Viața băiatului este dată peste cap. Dar el nu te va lăsa. Poate că în sfârșit își va găsi prieteni adevărați.

Richie Rich - Rosszcsont beforr (Richie Rich, 1994)

(4) Frumusețe încorporată (20:50, Cool Tv)

Un terorist terorizează cartierul. Cele mai recente ținte ale sale sunt finalistele concursurilor de frumusețe. FBI-ul vine cu o idee ciudată: își va plasa una dintre femeile agent sub acoperire printre concurenți. Alegerea lor este Grace(Sandra Bullock), o femeie nu foarte feminină. Mișcările sale sunt masculine, râsul său este aspru și are chiar și mustață. Sarcina ei este să se comporte ca o regină a frumuseții în timp ce îl prinde pe terorist. Vic Melling(Michael Caine), expertul în frumusețe, încearcă să o ajute pe Grace pentru a nu trezi suspiciuni în rândul finaliștilor. Totuși, acest lucru se dovedește a fi o sarcină dificilă.

Beépített szépség (2000, Miss Congeniality)

(5) Zdrobitor de oase (21:00, Cinema+)

Cândva un atlet celebru, Paul Crewe(Adam Sandler) este acum o figură uitată. După o noapte de beție, Paul decide să se urce la volan. Din nefericire pentru el, polițiștii îl prind și îl închid pentru o vreme. În mod ciudat, Paul ajunge într-una dintre cele mai bine păzite închisori din țară, poate nu întâmplător. Printre deținuți găsește o veche cunoștință, fostul său antrenor(Burt Reynolds), care execută o condamnare pe viață. Directorul îi încurajează pe deținuți să facă sport. Echipa închisorii se dezvoltă în curând și poate provoca echipa gardienilor. Cele două echipe se urăsc, iar pe teren, niciuna dintre ele nu cunoaște mila.

Csontdaráló (The Longest Yard, 2005)

(6) Ce femeie! (21:00, Paramount Channel)

Edward Lewis, un om de afaceri de succes și chipeș, călătorește în Los Angeles și într-o noapte întâlnește o prostituată, Vivian, care este nouă în branșă. A doua zi, fără niciun motiv ascuns, îi propune să fie partenera lui pentru săptămâna de afaceri, iar Vivian acceptă cu plăcere. Omul de afaceri cu inima de gheață nu poate rezista farmecelor ei.

Micsoda nő! /Pretty woman, 1990/

(7) Hancock (21:30, TV2)

Hancock(Will Smith) este un supererou cu față umană: nu are o slujbă obișnuită, locuiește într-o rulotă, bea zilnic o cantitate uriașă de alcool și, atunci când își folosește superputerile pentru a ajuta orașul, provoacă adesea multe pagube. Nu e de mirare că nepopularul supererou este găsit de expertul în marketing Ray Embrey(Jason Bateman), care se oferă să îl ajute să își îmbunătățească imaginea. În acel moment, nu are nicio idee despre câte probleme ar putea provoca în viața lui și a orașului acest supererou alcoolic, care își petrece zilele fără amintiri.

Hancock (2008)