7 filme de sâmbătă seară garantate să te înveseleascăRecomandare de film pentru sâmbătă seara

Nu contează cât de încărcată a fost săptămâna ta, avem o selecție de filme care te vor înveseli! Dacă partenerul tău este acasă, implică-l în terapia prin râs din această seară!

Soț și soț (Viasat3, 18:40)

Larry(Kevin James) și Chuck(Adam Sandler) sunt buni prieteni, prietenia lor fiind rezultatul faptului că amândoi sunt pompieri. În timpul unui incendiu, Larry îi salvează viața lui Chuck. El este dornic să-l răsplătească pe om pentru fapta sa nobilă. Larry găsește o cale, cerându-i lui Chuck o "mică" favoare. Ar trebui să se prefacă a fi un cuplu homosexual, deoarece birocrația i-ar permite lui Larry să își aibă copiii ca beneficiari ai poliței de asigurare de viață în locul soției sale decedate. Este un plan bun, doar că unul dintre oficiali devine suspicios. Larry și Chuck trebuie să-și dovedească cumva dragostea. Partenerii de viață neîndemânatici alunecă dintr-o situație jenantă în alta.

Férj és férj (2007)

Jurnalul lui Bridget Jones (Film Café, 19:05)

Bridget Jones, în vârstă de treizeci și ceva de ani și singură, nu este mulțumită de ea însăși. Își propune de Anul Nou să renunțe la obiceiurile proaste și să își refacă viața: să se lase de fumat și de băut, să evite iubiții răi și să găsească în sfârșit pe cineva cu care să fie fericită. Dar lucrurile încep mai greu decât crede ea. Bridget se confruntă cu multe încercări și necazuri înainte de a afla, în sfârșit, cu cine este menită să fie cu adevărat.

Bridget Jones naplója /Bridget Jone’s Diary, 2001/

Fiica șefului meu (SuperTV2, 19:10)

Tom este complet îndrăgostit de fiica șefului său, frumoasa Lisa. Când ea îl invită să aibă grijă de animalul de companie al familiei, o bufniță frumoasă, Tom se simte în sfârșit în largul lui. Bineînțeles, totul se dovedește a fi altfel decât și-a imaginat...

A főnököm lánya

Farmecul pantofilor (Cool Tv, 20:55)

Max Simkin calcă pe urmele strămoșilor săi și lucrează ca reparator de încălțăminte într-un magazin din New York City care aparține familiei sale de generații întregi. Bărbatul se străduiește să își găsească locul și simte din ce în ce mai mult că viața lui se scurge. Într-o zi, însă, își dă seama că are o putere magică de a vedea lumea prin ochii altora, "mergând în pantofii altora".

A cipőbűvölő

Ministrul se dă la o parte (Prime, 21:00)

Ministrul Peter Vitt este genul de bărbat pe care și-l doresc majoritatea femeilor - dar numai până când îl obțin. Inteligent, fermecător și mereu în picioare ca o pisică, este inspirat de marile provocări cu care se confruntă în fiecare zi. În plus, el este Don Juan al Camerei Comunelor. Actuala "provocare" se numește Elf Marosi și este, desigur, frumoasă. Cu toate acestea, ocupația ei este de secretară a purtătorului de cuvânt principal al opoziției. Vitt sosește la hotel aproape în același timp cu Tünde, iar ministrul este gata să treacă la treabă. Secretara liderului opoziției este puțin nervoasă: nu e de ajuns că va ieși pentru prima dată în viața ei în oraș, și pe deasupra cu un membru al guvernului... Între timp, ministrul comandă cele necesare (șampanie, căpșuni și caviar) și îl așteaptă pe pat pe Elf, care se dezbracă în baie. Elfie se duce la fereastră pentru a admira priveliștea. Vede o panoramă incredibilă: strada Kossuth Lajos, cinematograful Pușkin și... un cadavru în colțul ferestrei!

A miniszter félrelép

500 Days of Summer (HBO2, 21:05)

Summer(Zooey Deschanel ) și Tom(Joseph Gordon-Levitt) au petrecut cinci sute de zile împreună, timp în care ea a pus capăt relației lor. Tom, incapabil să se obișnuiască cu faptul că dragostea lor a dispărut, revizuiește zi de zi timpul petrecut împreună, încercând să găsească motivul despărțirii lor, când și cu ce ar fi putut greși. 500 Days of Summer nu este o poveste de dragoste, ci o poveste despre dragoste.

500 nap nyár ((500) Days of Summer, 2009)

Vreau ca tu să mă iubești (TV2, 22:40)

Mary Fiore (Jennifer Lopez) este un planificator de nunți, inteligentă și frumoasă, dar extrem de singură, pentru că pur și simplu nu știe unde să-l caute pe alesul inimii ei. Soluția este soarta, sub forma unui tomberon scăpat de sub control, care ar putea să o calce pe Mary dacă nu ar fi salvată în ultimul moment de chipeșul pediatru Steve (Matthew McConaughey). Întâlnirea este un șoc magic, iar ea se îndrăgostește iremediabil de salvatorul ei. Dar curând se dovedește că acesta plănuiește nunta lui Steve cu bogata și frumoasa Fran (Bridgette Wilson).

Matthew McConaughey - Szeretném, ha szeretnél /Wedding Planner, 2001/