7 filme de sâmbătă seară garantate să te înveseleascăRecomandare de film pentru sâmbătă seara

Nu contează cât de încărcată a fost săptămâna ta, avem o selecție de filme care te vor înveseli! Dacă partenerul tău este acasă, implică-l în terapia prin râs din această seară!

Eroul din junglă (Film+, 18:45)

George (Brendan Fraser), ultimul succesor al lui Tarzan, se îndrăgostește cu pasiune de frumoasa Ursula (Leslie Man). El are o privire de ansamblu asupra confortului vieții urbane moderne, dar decide să se întoarcă în junglă pentru a se lupta cu braconierii nemiloși și pentru a-și proteja prietenii: maimuța înțeleaptă Ape, pasărea Tookie Tookie și elefantul de încredere Shep.

8 dolog, amit nem gondoltál volna Brendan Fraser-ről

Wasabi - mar ca muștarul (SuperTV2, 19:00)

Hubert (Jean Reno) este un inspector de poliție care folosește metode ceva mai drastice decât este necesar. După ce abuzează grav de un tânăr, superiorul său îi sugerează să își ia un concediu. Tocmai atunci, primește un telefon din Japonia: fosta sa iubită, Miko, a murit în circumstanțe misterioase, iar averea sa trebuie să fie preluată chiar de către inspector. La Tokyo! În Japonia, Hubert îl întâlnește mai întâi pe vechiul său coleg de agent și apoi pe moștenitorul său: o adolescentă.

Wasabi - Mar, mint a mustár (Wasabi, 2001)

De ce ea? (HBO, 20:00)

Dacă este moale, dacă este foarte tare, ce este? Inima tatălui, bineînțeles. Ned Fleming (Bryan Cranston) și-a adăpostit fiica iubită de vânt și a privit-o cum crește fericită. Și acum, în sfârșit, ajunge să o întâlnească pe iubirea vieții sale (Zoey Deutsch): un bărbat destul de nebun, complet insuportabil și uimitor de bogat (James Franco). Capul de familie devine dur. El refuză să suporte capriciile fără scrupule ale fiului său, dar adversarul său nu acceptă ca tatăl fetei sale să fie morocănos. Cearta se transformă în ceartă, apoi în război total.

Miért pont ő? (Why Him?, 2016)

Trei copaci de tine, profesore! (Cool Tv, 20:50)

Noua operă a lui Bora Dagtekin spune povestea unui deținut de elită proaspăt eliberat care este obligat să se ofere voluntar ca profesor (fals) la un liceu pentru a face rost de banii pe care prietenul său îi are ascunși...

Fák jú, Tanár úr!

Asul din mall (Cinema+, 21:00)

Paul Blart arată din exterior ca un simplu agent de securitate, ușor obez, de la un mall. Dar exteriorul său obișnuit ascunde o inimă caldă și curajoasă. Singura dorință a lui Paul este să lase în urmă scuterul electric cu care se plimbă pe coridoarele mall-ului și să iasă pe străzi ca polițist pe motocicletă. Când infractorii pătrund în mall și iau ostatici, Paul nu ezită să demonstreze că nu se teme de nimic.

A pláza ásza (Paul Blart: Mall Cop) - Kevin James

Atunci când viața lovește (RTL Klub, 23:05)

Krysten Ritter, Kate Bosworth și Rachel Bilson joacă în această comedie spirituală și amuzantă despre burlaci, prietenie și răsturnările de situație neașteptate ale vieții. Când aventura de o noapte a lui Kim (Ritter) se termină cu o sarcină neașteptată, ea și colegele ei de apartament Deena (Bosworth) și Laura (Bilson) se trezesc brusc într-o situație cu totul nouă. După ce naște, Kim începe să se întâlnească din nou cu bărbați, dar trebuie să se confrunte cu toate problemele legate de statutul de mamă singură și cu teama constantă că bărbații vor fugi dacă vor auzi că are un copil.

Ha beüt az élet /Life Happens, 2011/

Creierul musculos (Cinema+, 23:35)

Miami în anii '90: un cuplu de antrenori personali decide să își ia soarta în propriile mâini și să facă avere, chiar dacă nu neapărat prin mijloace legale. Cu toate acestea, lucrurile nu se petrec exact așa cum au fost planificate. De data aceasta, noua și imperdibila comedie de acțiune a lui Michael Bay se bazează pe o poveste adevărată, chiar dacă la început este greu de crezut.

Izomagyak (Pain & Gain, 2013)