7 filme de sâmbătă seară garantate să te pună într-o dispoziție mai bunăRecomandare de film pentru sâmbătă seara (11.10)

Săptămână aglomerată, vineri seara lungă sau preferi să stai în casă în seara asta? Am adunat șapte filme care te vor distra, iar tu nu va trebui să-ți faci griji decât pentru gustări!

1) Aripă sau coapsă? (amc, 18:55)

Aflat la apogeul carierei sale, renumitul critic de restaurante Charles Duchemin, în vârstă de șaizeci de ani, se gândește să se retragă. Dar mai întâi vrea să realizeze ultima ediție a celebrului său ghid de restaurante și să transmită cunoștințele și experiența sa fiului său Gérard. Dar băiatul nu are nicio intenție de a călca pe urmele tatălui său și înființează în secret un circ ambulant, în care joacă rolul de clovn. Charles are și alte probleme: cel mai mare dușman al său, Jacques Tricatel, vrea să revoluționeze gastronomia franceză cu imperiul său de fast-food. El încearcă să fure ultima ediție a Ghidului restaurantelor pentru a achiziționa în secret restaurantele prost cotate.

Szárnyát vagy combját?

2) Hero6os (Viasat3, 18:55)

Hiro Hamada este un geniu robotic strălucit care dă peste o rețea criminală extrem de periculoasă care reprezintă o amenințare mortală pentru orașul San Fransokyo. Cu cel mai bun prieten al său, robotul Baymax alături, băiatul face echipă cu o echipă de amatori entuziaști care luptă împotriva crimei și își unesc forțele pentru a înfrunta răul.

Hős6os

3) Războiul puicuțelor (Cool Tv, 19:10)

Emma și Liv sunt prietene din copilărie. Sunt pe aceeași lungime de undă, nu există secrete între ei. Și ei au aceeași părere despre nunta lor: iunie este cea mai bună perioadă, iar Hotelul Plaza este locația ideală. Dar nu se așteptau să organizeze totul în aceeași zi și în același loc. Bineînțeles, această greșeală stânjenitoare le-a afectat prietenia și, de atunci încolo, s-au luat la harță unul cu celălalt. Ce huiduieli, sunt în război! Nu se vor opri de la nimic pentru a se descuraja reciproc. Ei nu dau și nici nu cer milă. Ar face orice ca să strice ziua cea mare a fostei lor iubite.

A csajok háborúja (2009)

4) Viața secretă a spartanilor (Prime, 19:30)

(Film) istoria se repetă. La doar un an după ce Leonidas, regele Spartei, a oprit armata lui Xerxes în strâmtoarea Termopile cu trei sute de soldați spartani, perșii o iau de la capăt. Regele spartan revigorat este pe cale să facă din nou o mare vâlvă la Strâmtoare. Purtând doar pantaloni de piele și o glugă, el pornește în fruntea celor treisprezece oameni ai săi pentru a-și apăra țara. De-a lungul drumului, vor întâlni o mulțime de străini cunoscuți, de la Ghost Rider la Spider-Man, de la Transformers la cocoșata Paris Hilton. Comedia ia în derâdere super-filmele din ultimii ani.

A spártaiak titkos élete

5) Ajutor, am crescut! (Paramount Channel, 19:50)

Josh întreabă aparatul de dorințe din parcul de distracții dacă ar putea fi adult. A doua zi, este surprins să constate că dorința i s-a împlinit. Fiind dat afară din casă, este lăsat să se descurce singur și începe să lucreze pentru o companie de dezvoltare de jucării, unde obține tot ce și-a dorit vreodată. Și chiar și dragostea o găsește...

Segítség, felnőttem! (Big, 1988)

6) Dacă ar fi adevărat... (SuperTV2, 20:45)

David Abbot(Mark Ruffalo) se mută în San Francisco, dar ceea ce îl așteaptă aici este dincolo de cele mai nebunești vise ale sale. O femeie misterioasă pe nume Elizabeth(Reese Witherspoon) apare din când în când în noul său apartament și pretinde că este apartamentul ei. Schimbarea încuietorilor nu este suficientă pentru a o ține afară, dar ea pare să apară și să dispară în voie. David încearcă să afle ce se întâmplă, dar situația este mult mai înspăimântătoare decât și-a imaginat.

Ha igaz volna... (Just Like Heaven, 2005)

7) Permisiunea de a pleca (Cool Tv, 21:00)

Rick(Owen Wilson) și Fred (Jason Sudeikis), doi buni prieteni care sunt căsătoriți de ani de zile, nu sunt foarte fericiți cu soțiile lor, resemnați pentru că fiul lor se uită mereu la alte femei. Așa că au decis să le dea o săptămână liberă în care fiecare poate face ce vrea. Fără resentimente, fără întrebări, dar, după o săptămână, e ca de obicei. Cele două păsări cuminți sar la ocazie și se aruncă fericite în noapte, dar după o vreme își dau seama că viața de burlac nu este un pat de trandafiri.

Elhajlási engedély