7 filme de sâmbătă seară garantate să te pună într-o dispoziție mai bunăRecomandare de film pentru sâmbătă seara (05.12.)

Indiferent cât de obositoare a fost săptămâna ta, avem o selecție de filme care te vor pune într-o dispoziție mai bună! În această seară veți putea revedea câteva filme extraordinare!

Du-te după ea! (Film+, 18:25)

Filmul, plin de umor și emoție, este realizat în stilul duo-ului devenit clasic Bud Spencer și Terence Hill. Rosco, tipul chipeș și șomer dur, se distrează ocazional pe sine și pe cei din jur cu ventrilocii. El face autostopul pe drum când este aproape călcat de un camion. Se grăbește spre cel mai apropiat bar, unde se presupune că se odihnește camionagiul. Doug, aventurierul aspru, bea acolo și nu se teme de propria umbră sau de o luptă. Nu trece mult timp până când se schimbă primele palme.

8 meglepő érdekesség a Nyomás utána! című filmről

Telecomanda (Cinema+, 18:50)

Michael Newman(Adam Sandler) achiziționează o telecomandă care îi permite să controleze viețile muritorilor. Dar conexiunea nu este unidirecțională, comutatorul de la distanță începe să își urmeze cursul. După un timp, devine din ce în ce mai evident că Michael nu mai deține controlul asupra noii sale puteri, iar vulnerabilitatea sa are consecințe grave...

Távkapcs (Click, 2006)

Acasă la tata (TV2, 18:55)

Când fosta soție a lui Dusty (Mark Wahlberg) se recăsătorește, acesta intră în viața ei, cu intenția de a o da peste cap. Tatăl vitreg, bine intenționat, Brad, nu are nicio idee despre rivalitatea care va începe odată cu sosirea lui Dusty.

Megjött Apuci (Daddy's Home, 2015)

Gardienii Galaxiei (Film+, 20:40)

Peter Quill(Chris Pratt), un aventurier și hoț care nu este nici pe departe atât de faimos pe cât și-ar dori să fie, intră într-o mare încurcătură atunci când fură o sferă misterioasă de care teroristul interstelar Ronan(Chris Pratt) vrea să pună mâna pentru a-și pune în aplicare planurile de dominare a lumii. Când Peter își dă seama de amenințarea la adresa universului, decide să lase deoparte interesul personal și să încheie o alianță cu patru iubiți excentrici, Rocket(Bradley Cooper), ratonul vorbitor și un expert în arme, Groot(Vin Diesel), copacul care se mișcă și vorbește, Gamora(Zoe Saldana), asasina nemiloasă, și Drax(Dave Bautista), răzbunătorul nu atât de isteț, dar cu atât mai hotărât.

A galaxis őrzői (Guardians of the Galaxy, 2014)