7 filme excelente pentru o seară perfectă de joi searaRecomandare de film pentru joi seara (01.25)

Ați fost complet epuizat în primele săptămâni ale anului și doriți să vă relaxați? Gătiți ceva nou și bucurați-vă de rezultat cu un film bun!

Codul colibri (Film+, 19:00)

Joey este un veteran fără adăpost, fost soldat al forțelor speciale, care cade în capcana lumii interlope din Londra. Când are ocazia să își asume identitatea unui alt bărbat, devine un înger al răzbunării. Codul colibri este un thriller brutal, dar surprinzător de bogat în emoții: un om care crede în el însuși, renaște pentru a-și căuta propriul adevăr, iar dacă nu pentru totdeauna, dragostea va fi răsplata lui...

Kolibri kód

27 idegen igen (AMC, 19:50)

Jane este o tânără serviabilă care merge mereu la nunți și nunți, dar propriile ei relații nu merg nicăieri. Ea este îndrăgostită în secret de șeful ei, dar el este îndrăgostit de Tess, sora lui Jane. Într-o zi, Jane face naveta între două nunți, când îl întâlnește pe Kevin, un reporter care crede că ar putea scrie un articol grozav despre Jane. Pentru că Kevin este un tip cinic și morocănos, ea îl displace din prima clipă în care îl întâlnește. Dar când sora ei îi cere să organizeze nunta ei și a lui George, viața lui Jane ar putea lua o turnură fericită.

27 idegen igen / 27 Dresses, 2008/

Spionii de alături (HBO2, 21:00)

Noi vecini se mută alături de familia Gaffney în suburbii. Tim scrie cărți și face sculpturi din sticlă, în timp ce Natalie este consultant media, blogger culinar și salvator de orfani din Sri Lanka. În curând devin prieteni, fără să știe că sunt spioni internaționali.

Kémek a szomszédban (Keeping Up with the Joneses, 2016)