7 filme grozave pentru o sâmbătă seara perfectăRecomandare de film pentru sâmbătă seara (07.14)

Săptămână aglomerată, vineri seara lungă sau preferi să stai în casă în seara asta? Am adunat șapte filme care te vor distra, iar tu nu va trebui să-ți faci griji decât pentru gustări!

Bolondok aranya (Cool Tv, 18:20)

Ben este cel mai prost vânător de comori din lume. Soția sa, Tess, s-a săturat de cei opt ani în care soțul ei a urmărit fără succes comoara cunoscută sub numele de Răscumpărarea Reginei, care zace pe fundul mării din 1715. După o despărțire de soțul ei și o urmărire a viselor, Tess devine matelot pe un iaht de lux. În același timp, Ben descoperă un indiciu sigur. El se strecoară la noul loc de muncă al fostei sale soții și încearcă să-l convingă pe Nigel Honeycutt, un magnat plictisit, să li se alăture la o vânătoare de comori. Ceea ce nu-și dă seama este că nu sunt singurii care caută comoara.

Bolondok aranya 2008

Pixel (Cinema+, 18:50)

După ce extratereștrii interpretează greșit jocurile video arcade, aceștia lansează un război împotriva Pământului. Președintele Will Cooper trebuie să acționeze rapid, apelând la prietenul său din copilărie și campion al jocurilor video din anii '80, Jules Brenner, pentru a conduce o echipă de jucători de arcade de modă veche care să apere planeta de invadatorii extratereștri.

Pixel (2015)

Eu, bucătarul (Duna Tv, 19:35)

Alexandre Lagarde, bucătarul veteran și celebru, intră într-un conflict serios cu Stanislas Matter, noul șef al grupului de restaurante. Matter este pe cale să îl înlocuiască cu un bucătar tânăr, modern, obsedat de gastronomia moleculară, pentru că este mai profitabilă. Ca un prim pas, începe să concedieze membrii echipei lui Lagarde. Mai rău, Lagarde este în pană de idei, chiar dacă criticii celor mai prestigioase ghiduri de restaurante vor apărea în orice moment pentru a le testa. În disperare de cauză, începe să caute pe cineva care să lucreze alături de el. Într-o zi, ca din întâmplare, îl întâlnește pe Jacky, un obsedat de haute cuisine. Autodidact, este extrem de talentat, dar încăpățânat ca un catâr.

Én, a séf (Comme un chef, 2012)

Incredibila familie (RTL Klub, 20:00)

Domnul Irrepresibil este forțat să se retrogradeze de la super-erou la familist obișnuit din suburbii, după ce un fan al tuturor lucrurilor eroice este rănit de reputația sa. Pentru că aventurile lui Mr. Incredibil au provocat un dezastru aproape în masă, iar societatea care își iubise supereroul nu mai este dispusă să își asume riscul din cauza propagandei din presă. Așa că eroii sunt forțați să se acomodeze la viața obișnuită. Dar, într-o zi, un agent secret îl contactează, iar domnul Neastâmpărat, pus în parcare, și familia sa cu abilități speciale, sunt chemați din nou în acțiune într-o misiune ultrasecretă pe o insulă îndepărtată.

A hihetetlen család

Spionul (Cinema+, 21:00)

Susan Cooper este o analistă CIA modestă care pregătește cele mai periculoase misiuni ale agenției din spatele biroului său. Dar când un partener dispare și un alt agent este expus, ea se afundă în lumea traficului de arme pentru a preveni o catastrofă globală. Gura mare și agentul secret cu mână forte este imposibil de oprit.

TOP15: A legjobb kémfilmek

Pe gâtul mamei mele (TV2, 21:25)

Paula (Sarah Jessica Parker) are sarcina de a-l seduce pe Tripp(Matthew McConaughey), care încă locuiește cu părinții săi, deși a trecut de treizeci de ani și este timpul să se pună pe picioare - cu o fată drăguță, de exemplu. Problemele încep, bineînțeles, când se îndrăgostește serios de "clientul" ei, care nu are nicio intenție de a renunța la bucătăria mamei sale și la viața sa confortabilă de burlac.

Anyám nyakán (2006)

John Rambo (amc, 22:00)

Veteranul John Rambo s-a stabilit în Thailanda, trăind o viață solitară, pescuind și vânzând venin de șarpe. Sarah, membră a unei organizații umanitare, îl abordează pentru a o ghida pe ea și pe colegii ei să treacă granița plină de mine. Scopul ei este de a oferi medicamente și hrană triburilor aflate departe de civilizație. La început, Rambo refuză, dar când află că voluntarii au fost capturați de armata birmaneză, el se reaprinde.